Dagens Bank/Snöboll bjuder på en dubbel med start 12.00 19/7

Speltips 1: Jeonbuk – Gwangju FC Över 1.5mål av hemmalaget.

Odds: 1.47

Spelstopp: 12.00

Speltips 2: Tianjin QuanJian – Shanghai SIPG Över 0.5 mål första halvlek

Odds: 1.29

Spelstopp: 12.00

Spelbolag: ComeOn

TotalOdds: 1.91

En dubbel på kupongen idag, två spel som har riktigt fina möjligheter att sitta och rulla snöbollen vidare!

Först tar vi Jeonbuk matchen från Sydkorea, K-League Classic, det är suveräna serieledarna hemma mot det sämsta laget i ligan. Det är även seriens bästa hemmalag mot seriens sämsta bortalag.
Tabellen säger allt i klasskillnad, det är 41p mot 16p, det är 38-18 mot 16-30 i målskillnad. Ett hemmalag med raden 7-2-1 hemma mot bortalagets rad 0-4-6 på bortaplan.

Ett hemmalaget som gjort 22mål på 10 hemmamatcher och ett bortalag som släppt in 17 mål på 10 bortamatcher.
Nu ska alltså hemmalaget få lättaste möjliga motstånd och bortalaget få svåraste möjliga motstånd.

Samma möte har tidigare slutat 6-1,5-2,1-1,3-0. Jag tror denna sitter som berget och vi har nog 2 hemmamål innan vi passerar minut 70 !


Andra matchen är från Kinas FA-Cup där jag tror på tidigt mål i matchen mellan Quanjian och Shanghai !

Vi har ett hemmalag som vunnit 8/9 senaste matcherna och har ordentlig snurr på offensiven, de möter ett bortalag som vunnit 9/12 senaste matcherna och även dom besitter en pålitlig offensiv.
Tittar vi på hemmalagets anfallslust så har det blivit minst 1 mål i 7/7 och 9/10 senaste hemmamatchernas första halvlek. De startar alltså med högsta fart på en gång !
Kollar vi på hur bortalagets stats ser ut så har det blivit minst 1 mål i 9/10 och 12/14 senaste bortamatchernas första halvlek. Bortalaget kör alltså med samma taktik, full fart direkt !

Jag tycker detta spel känns riktigt bra och tittar man på lagens stats så kan jag inte förstå hur vi får fina 1.29 på detta spel som sitter betydligt oftare än vad oddset säger. Lagen har bara mötts en gång sista 4 åren och det var för 3 månader sedan, detta spel satt då också 👌

Lycka till vid rygg och nu rullar vi snöbollen vidare !

Har du inte ComeOn sedan tidigare så regga dig via denna länk och få 100% upp till 3000 kr på första insättningen.


 

 

 

Tipsa om Dagens Bank/Snöboll bjuder på en dubbel med start 12.00 19/7 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades