Dagens Bank/Sista Snöboll UC Dublin-Athlone Fotboll Irland Div 1 21/7

Speltips: Över 1.5 mål av hemmalaget

Odds: 1.35

Spelstopp: 20.45

Spelbolag: ComeOn

Jaha nu har vi sprungit ett maraton och har även besegrat upploppet, just nu ska vi bara kapa målsnöret med bröstkorgen så är målet och skattkistan i våran famn !

Det är väldigt svårt att hitta ett odds som man tycker är värt att spela ca 9000 kr på med gott samvete, men jag har hittat ett kanon odds som är större än vad statistiken och historien säger.
Jag har lämnat in lappen rakryggad och jag står för den även om den missas, jag har visat den för ett par kollegor och fick medhåll från båda.
Här är den !!

Dublin på tabellplats 3 hemma mot tabell 7 an Athlone ( av 8 lag )

Ett hemmalag med raden 5-2-3 och målskillnad 18-10 på 10 hemmamatcher. Snittar alltså 1.8 – 1.0 i mål
Ett bortalag med raden 1-1-7 och målskillnad 10-24 på 9 bortamatcher. Snittar alltså 1.1 – 2.7 i mål.

Rak 1 ger 1.30 i odds men eftersom hemmalaget släpper in 1 mål i snitt samtidigt som bortalaget snittar 1 mål framåt så måste troligen hemmalaget göra 2 mål i alla fall för att vinna matchen.

Vi tittar på lagen statistik :

Hemmalaget har gjort MINST 2 mål framåt i 6/9 senaste hemmamatcherna.
Bortalaget har släppt in MINST 2 mål bakåt i 8/8 och 10/11 och 14/16 senaste bortamatcherna. Det är alltså ett katastrofalt försvar bortalaget har !

Inbördes möten då ?

Kollar vi på de 5 senaste mötena lagen emellan så har detta spel suttit i 4/5 senaste, i dom 2 senaste mötena där Dublin haft hemmaplan så har matcherna slutat 5-1 och 4-1 till Dublin.
Och idag behöver vi alltså “bara” 2 mål av hemmalaget !

Mitt utgångstips är 3-1,3-0.

Lycka till alla tappra kämpar som följt med så här långt, vare sig vi vinner eller förlorar ikväll så är jag grymt hedrad över att ni följt mig hela vägen och gett mig ert fulla förtroende !

Vi förlorar tillsammans och vi vinner tillsammans.

I kväll……… DÅ VINNER VI TILLSAMMANS !!!

Har ni inte ComeOn så passa på att regga er via denna länk så får ni 100% insättningsbonus upp till 3000 kr. 

 

 

Tipsa om Dagens Bank/Sista Snöboll UC Dublin-Athlone Fotboll Irland Div 1 21/7 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades