Dagens Bank/Dubbel från Champions League Kvalet. Fotboll 26/7

Match 1: Astana – Legia Warsaw Över 0.5 mål av hemmalaget full tid.

Odds: 1.35

Spelstopp: 16.00

Match 2: Dynamo Kiev – Young Boys Över 0.5 mål i halvlek 

Odds: 1.35

Spelstopp: 18.30

Totalodds: 1.82

Spelbolag: 10Bet

Match 1. Spelet är alltså att hemmalaget ska göra minst 1 mål under matchens fulla tid, jag kan inte förstå hur odds sättarna tänker här.
De målar upp hemmalaget som favoriter med oddsen 2.40-3.05-3.10 men samtidigt ger höga 1.35 på att de ska göra ett mål ?

Det är som i alla dubbelmöten att hemmalaget måste framåt för att vinna sin hemmamatch eller sämst få ett X med sig, detta är 2 lag som gör väldigt mycket mål i sina ligor och ligger inte på försvar. 
Jag tror hemmalaget kommer mosa på full fart framåt från start som de alltid gör i sin inhemska liga och kan inte se hur detta spel ska missas om inget rött kort sätter stopp för offensiven.

Hemmalaget har full snurr i sin liga och har bra matchform för dagen och är otroligt bra offensivt hemma.
De är överlägsna serieledare och på hemmaplan har de raden 9-1-0 med målskillnad 28-3 på dessa 10 matcher.
De snittar nästan 3 mål framåt och är alltså vana vid att anfalla och spela målglatt inför sin publik. 
Tittar vi på bortalaget så är det förra årets ligasegrare i Polen, de har precis startat sin liga igen och efter 2 matcher kan man inte säga att de imponerar !
2 matcher är spelade med resultaten 3-1 förlust borta och svaga 1-1 hemma sist. 4 insläppta mål på 2 matcher och laget har inte spelat ihop sig ordentligt än, detta tror jag hemmastarka Astana kommer utnyttja vid minst 1 gång under 90 minuter. 

Match 2Spelet här är att vi kommer få se minst 1 mål i första halvlek av något av lagen. Jag kan även här inte förstå det “höga” oddset för 1 mål av dessa målrika lag.

Det är hemmalaget som är uppmålade som stora favoriter i matchen och jag håller med här, men samtidigt försiktigt positiv till bortalagets offensiv på slutet.
Hemmalaget har spelat 9 raka hemmamatcher med minst 1 mål i första halvlek, i de allra flesta så är det t.o.m 2 mål efter 45 min.

Bortalaget va förra säsongen ett ganska målsnålt lag med 1-1 i snitt i ligan men har sista matcherna ballat ut totalt och det har varit hawaii fotbollen av resultaten att döma. 
2-0, 5-1, 2-2, 1-4, 3-1.
Young Boys har haft minst 1 mål i halvlek i 6/7 senaste matcher. 

Jag ser framför mig att hemmalaget kommer dominera och mest troligen redan ha 1 mål innan halvlek, men skulle de svika oss så kan vi även hoppas på bortalaget som fått bra snurr på sin offensiv på slutet.

Lycka till om ni ryggar !

Denna dubbel ger i skrivande stund bara 1.66 på andra bolag som Unibet och LeoVegas !

Har du inte 10Bet sedan tidigare så registrera dig via denna länk så får du 100% bonus upp till 2000 kr på din första insättning som ny medlem ! (Använd Bonuskod SPEL2000)

 

Tipsa om Dagens Bank/Dubbel från Champions League Kvalet. Fotboll 26/7 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades