Dagens Bank Vardar – Köpenhamn Fotboll Champions League Semi-Final 25/7

Speltips: BLGM

Odds: 2.00

Spelstopp: 20.00

Spelbolag: 10Bet

Dags för semi final i detta kval, mycket står på spel och båda lagen vet vad som gäller.
Likadant här som tidigare matcher jag spelat BLGM på där bortalaget är favoriter.
Det är ett Vardar som slog ut Malmö med 1-1 borta och 3-1 hemma, mot Köpenhamn som slog ut  Zilina med 3-1 borta och 1-2 hemma. 
Som ni ser gick detta spel in i alla 4 matcherna och jag tror på ett exakt likadant scenario igen !

Hemmalaget vet vad som gäller när de är underdogs, minst 1 mål på hemmaplan krävs för att ha en chans i den tuffa returen på bortaplan.
Samtidigt så vet rutinerade Köpenhamn hur otroligt viktigt ett bortamål är i dessa dubbelmöten.
Ingen trodde att Vardar skulle slå ut Malmö men de gjorde det med totalt 4-2 och offensiven va dödligt effektiv, samtidigt trodde många att Köpenhamn skulle jogga hem sitt avancemang men i stället fick de kämpa för fullt och klarade sig undan med bara 1 måls marginal. Försvaret var under all kritik i matcherna och det skapades mycket bra lägen för orutinerade Zilina. 
Bolagen målar upp Köpenhamn som ganska stora favoriter trots bortaplan och jag köper det inte, mitt utgångstips är X med väldigt liten fördel för Köpenhamn.

Varför jag anser Vardar ha bra chans att hitta målet här :

1.De har spelat 13 tävlingsmatcher i år på hemmaplan och gjort 31 mål, alltså ett snitt på 2.4 mål framåt så de vet vart målet står !

2. Som jag skrev över, förlorar de på hemmaplan så är detta dubbelmöte i stort sett redan kört, det kommer anfallas med sunt förnuft men samtidigt med tanken i bakhuvudet att minst 1 mål måste in.
Hamnar de sedan i underläge så är det bara full fart framåt som gäller.

3. Köpenhamn har släppt in minst 1 mål i 8/11 senaste matcherna, så deras försvar är inte vattentätt direkt. 

Utgångstipset är 1-1 med en liten fördel till 1-2.

Missa inte detta kanonodds på 2.0 hos 10bet, andra stora bolag som Unibet, LeoVegas och MrGreen erbjuder bara 1.84 i skrivande stund ! Varför slänga 16% vinst i sjön ?

Lycka till om ni ryggar !

Har ni inte 10Bet så skynda er att registrera er via denna länk och utnyttja deras insättningsbonus på 100% upp till 2000 kr för nya medlemmar. 

Tipsa om Dagens Bank Vardar – Köpenhamn Fotboll Champions League Semi-Final 25/7 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades