Dagens Bank, Varberg – Öster Fotboll Superettan 5/8

Matchen: Dags för att vända blickarna till Superettan igen och här har jag hittat ett sällsynt guldkorn enligt statistiken !
Det är tabell 10an Varberg hemma mot tabell 6an Öster, två lag som har en riktigt pålitlig offensiv men samtidigt ganska dålig defensiv. Då passar det perfekt att spela BLGM och jag ska visa upp en imponerande statistik som talar för att denna sitter !

Form: Varberg har de senaste 5 matcherna raden 2-1-2 målskillnad 9-7, medan Öster har raden 2-2-1 målskillnad 12-7. Som ni ser har båda lagen gjort mycket mål och släppt in mycket på dessa senaste 5 matcherna.

Båda lagens enorma målskörd denna säsong:


Varberg: 29-25 på 16 matcher.
Öster: 28-24 på 16 matcher.

Varbergs hemmastatistik denna säsong:


23-10 på 8 matcher.

Östers bortastatistik denna säsong:

16-11 på 8 matcher.

Inbördes möten:

5/5 senaste har alla slutat BLGM och det med förkrossande siffrorna 5-2, 5-1, 2-2, 3-1, 2-4 !!!

Lägg till att Öster spelat 12/13 senaste BLGM!!!

Sport är sport och allting kan hända på planen, om spelet sitter kan jag inte svara på men tittar man på statistik, form och historia så är detta odds helt galet felsatt !
Jag skulle kunna påstå att detta är ett av de bästa oddsen jag hittat detta kalenderår !
Stolpe in eller stolpe ut, små marginaler avgör inom betting men på denna ökar jag insatsen ordentligt !

Speltips: BLGM

Odds: 1.66

Spelstopp: 16.00

Spelbolag: 10Bet 

I skrivande stund ger detta odds bara 1.57 hos andra spelbolag så än en gång så levererar 10Bet det bästa oddset !


Har du inte 10Bet sedan tidigare så registrera dig via denna länk och utnyttja deras generösa bonus på 100% upp till 2000 kr med bonuskod SPEL2000 och lycka till vid rygg !

Tipsa om Dagens Bank, Varberg – Öster Fotboll Superettan 5/8 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades