Dagens Bank, St. Liege – Genk Fotboll Belgien Jupiler League 4/8

Matchen: Detta är omgång två i den belgiska ligan som nyss dragit igång och här kommer vi nog få se en het drabbning med ett par mål. Premiären gick förra helgen och St.Liege spelade 1-1 på bortaplan medan Genk spelade 3-3 på hemmaplan som stora favoriter. Till denna match har spelbolagen målat upp St. Liege som små favoriter och det köper jag. Oddsen står i 2.10-3.30-3.50. Och tittar man på förra säsongens tabell så slutade hemmalaget på plats 9 och bortalaget Genk på en 8e plats. Jag har valt att spela BLGM till oddset 1.70 hos Coolbet för detta är två offensiva lag där jag håller krysset som utgångstips med liten fördel hemmalaget . 1-1, 2-1?

Lagen möttes för ca 7 månader sedan och det mötet slutade 2-2 och en hel del chanser åt båda lagen. Inbördes möten innan så har 3/4 senaste slutat med BLGM. 

Förra säsongen så blev St. Lieges målskillnad 47-38 och Genks målskillnad blev 40-35 på 30 st matchen så båda lagen snittet över 1 mål framåt och backåt. 

Speltips: BLGM

Odds: 1.70

Spelstopp: 20.30

Spelbolag: Coolbet 

Lycka till vid rygg ! 


Tipsa om Dagens Bank, St. Liege – Genk Fotboll Belgien Jupiler League 4/8 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades