Dagens Bank, Sönderjyske – Aarhus Fotboll Danmark Superliga 7/8

Matchen:
Vi återvänder till Danmark och spanar in två lag som inte riktigt fått till det med defensiven ännu och detta ska vi utnyttja.
Det är förra årets tabell 4a Sönderjyske hemma mot förra årets tabell 12a Aarhus.
På pappret ser det ut som en klar 1a men jag litar inte på hemmalagets försvar och spelar BLGM istället hos 10Bet

Förra säsongen fick Sönderjyske raden 10-9-7 med målskillnad 30-32 efter 26 matcher.
Förra säsongen fick Aarhus raden 6-7-13 med målskillnad 33-40 efter 26 matcher.
Som ni ser så släppte Sönderjyske in mera mål än vad de själv gjorde trots en fin 4e plats i tabellen, mycket ovanligt att se.
Och bottenlaget Aarhus som kom 12a gjorde mera mål framåt än tabell 3an och 4an och det var faktiskt bara 4 st lag i hela serien som gjorde mera mål än dom, ovanligt att se också.

Tittar vi på inbördes möten så har 3/3 senaste blivit BLGM med resultaten 2-2, 1-2, 2-1. Sist de möttes för exakt 1 år sedan så vann Aarhus denna bortamatch med 1-2.
Detta är alltså omgång 4 i ligan och Sönderjyske har startat säsongen med 0-0, 4-1, 1-2, Aarhus har startat med 1-2, 2-0, 1-2.

1×2 oddset är helt jämnt fördelat och bolagen har svårt för att utse en vinnare, det har även jag men jag ser framför mig en 1-1 matcher eller 2-1 till något av lagen med tanke på deras offensiver och försvar.

Speltips: BLGM

Odds: 1.71

Spelstopp: 19.00

Spelbolag: 10Bet

Har du inte 10Bet sedan tidigare så registrera dig via denna länk så får du 100% bonus upp till 2000 kr på din första insättning som ny medlem
med bonuskoden SPEL2000 !

Lycka till vid rygg !

Tipsa om Dagens Bank, Sönderjyske – Aarhus Fotboll Danmark Superliga 7/8 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades