Dagens Bank, Seoul-Gangwon, Fotboll Sydkorea K-League Classic 2/8

Matchen: Dagens bank har gett sig till Sydkorea och hittat ett odds som lyser starkt. Detta är ett möte mellan två lag som efter 23 omgångar samlat ihop 34 poäng vardera, och har nästan likadan målskillnad med. Hemmalaget ligger på plats 6 och bortalaget på plats 5, båda lagen gör mycket mål och släpper in mycket så då passar det att spela BLGM ! 

Lite statistik: 
Hemmalaget har målskillnad 34-27 och bortalaget har målskillnad 35-34, detta alltså efter 23 omgångar. 

Hemmalaget har spelat BLGM och över 2.5 mål i 7/8 senaste matcherna.

Tittar vi på bortalaget så har de en imponerande svit på bortaplan med 13/13 senaste bortamatcherna med BLGM och 13/16 senaste är över 2.5 mål. 

Inbördes möten: 

Lagen har mötts 6 ggr med Seoul som hemmalag, i samtliga 6 matcher så har det slutat med BLGM och över 2.5 mål totalt. Och i 4/6 av dessa matcher har det blivit minst 5 mål i så lagen brukar bjuda på målkalas när de möts här. 

Jag kan inte se hur detta ska bli en målsnål match och skickar in min högsta summa på länge på BLGM, men skickar även in en standard insats på över 2.5 mål totalt som ger 1.83. 

Stort lycka till om ni gillar reken och tar rygg ! 

Speltips: BLGM

Odds: 1.74

Spelstopp: 12.30

Spelbolag: 10Bet
Tipsa om Dagens Bank, Seoul-Gangwon, Fotboll Sydkorea K-League Classic 2/8 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades