Dagens Bank Seattle Sounders – San Jose Eartquakes Fotboll USA MLS 24/7

Speltips: BLGM

Odds: 1.76

Spelstopp: 04:30

Spelbolag: LeoVegas

Här har vi en trevlig liten nattmacka på andra sidan kontinenten. Det är tabell 6 an hemma mot tabell 7 an.
2 lag som vet hur man anfaller men inte hur man försvarar, publikvänliga lag alltså och målfesterna avlöser varandra !

Hemmalaget har raden 7-6-7 med målskillnad 29-31 efter 20 matcher. 
Bortalaget har raden 7-5-8 med målskillnad 23-31 efter 20 matcher. 

Hemmalaget har spelat BLGM i 8/8 senaste matcherna !
Bortalaget har spelat BLGM i 7/7 senaste matcherna !

Inbördes möten:

3/3 och 4/5 sista matcherna har blivit BLGM när lagen mötts !

Lycka till om ni ryggar. 

Har du inte LeoVegas sedan tidigare så registrera dig via denna länk så får du 100% bonus upp till 1000 kr på din första insättning som ny medlem !

 

 

 

Tipsa om Dagens Bank Seattle Sounders – San Jose Eartquakes Fotboll USA MLS 24/7 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades