Dagens Bank Paris SG – Toulouse Fotboll Ligue 1 20/8

Matchen: Dagens bank hittar vi i Franska Ligue 1 där årets storfavorit PSG ska ta emot förväntade mitten/bottenlag Toulouse inför titelhungriga hemmafans !

Ingen har missat att PSG satsat stort och tagit in skottglada Neymaar och tänker slåss och CL pokalen i år samtidigt som man springer hem ligan.
Förutom Neymaar så ryktas både Sanchez och Mbappe knacka på dörren och då får övriga Europa verkligen se upp.
Jag förväntar mig en enorm dominans från start och frågan är bara hur stor segern kommer bli, det finns inget spelvärde alls i 1X2 marknaden för PSG som segrare står i blyga 1.08 just nu.
Även HCP spel har för dåliga odds men jag har hittat en annan godbit i denna förväntade storslakt.
Och det är att PSG ska fixa minst 7 st hörnor här på hemmaplan, och jag blir väldigt förvånad om denna lina inte passeras när PSG parkerar den offensiva bussen på Toulouses planhalva i 90 minuter.
Längst fram har de spelarna Neymaar, Cavani och DiMaria som älskar att skjuta så fort de får bollen ! Lägg då till att andra vågen kommer med Verratti och Rabiot som gärna avfyrar ett par skott då och då.

Tittar vi på inbördes möten så har PSG haft väldigt svårt att få hål på Toulouse sista matcherna, faktum är att de inte vunnit mot dom alls på sista 3 matcherna och i dom 2 senaste så har de gått av planen nollade !
Om spöket hänger kvar över PSG så gynner det detta spel ännu mera, men idag tror jag på slakt både i mål och hörnor.
På de 5 senaste inbördes möten har PSG gjort minst 7 hörnor i samtliga matcher.

Tittar vi över en längre period hur PSGs hörnstatistik ser ut så skapade dom i snitt 8.5 hörnor framåt under hela förra säsongen på hemmaplan, och på bara de senaste hemmamatcherna i ligaspelet har de skapat 8, 8, 11, 6, 7, 8, 13, 7, 9 hörnor. Detta spel har alltså suttit i 8/9 senaste hemmamatcherna och ger fina oddset 1,97. Otroligt högt spelvärde nu när de möter ett lag som inte ska ha en chans i denna match. 

Speltips: Över 6.5 Hörnor av PSG

Odds: 1,97

Spelstopp: 21.00

Spelbolag: LeoVegas

Lycka till om ni tar rygg, kom ihåg att aldrig spela för mera än vad man har råd att förlora ! 

 

Tipsa om Dagens Bank Paris SG – Toulouse Fotboll Ligue 1 20/8 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades