Dagens Bank Örgryte – Brommapojkarna Fotboll Superettan 9/8

Matchen: Här beger vi oss tillbaka till svensk mark och här finns alla förutsättningar till en målrik match !
Det är tabell 8an Örgryte hemma mot serieledarna Brommapojkarna, två lag som blandar och ger poängmässigt men har en pålitlig offensiv trots det.
Lagen har bara mötts en gång på 8 år och det var för 4 månader sedan, då vann BP med 3-0 på hemmaplan och Örgryte är säkert redo för revansch och här spelar jag BLGM hos 10Bet !

Efter att Brommapojkarna slaktat allt i sin väg inledningsvis av serien så har de svajat lite på slutet, 2 förluster på senaste 4 matcherna är inte likt dom och deras superförsvar har svajat vid flera tillfällen på slutet.
Örgrytes form har även den dalat trots att de levererat framåt så har de släppt in en hel del mål på slutet och har 4 förluster på senaste 5 matcherna.

Lite statistik:
På 9 st hemmamatcher har Örgryte raden 6-2-1 och målskillnad 13-7 och har gjort minst ett mål framåt i 8/9 hemmamatcher.
På 8 st bortamatcher har Brommapojkarna 5-1-2 och målskillnad 18-7 och har gjort minst ett mål framåt i 7/8 bortamatcher. Enda gången de nollades va i premiären borta mot supertajta Dalkurd.

Men trots Örgrytes svajande form på slutet så har de ett riktigt bra facit på hemmaplan över lägre tid med 10 segrar på senaste 14 matcherna där de gjort mål i 13 av 14 av dessa matcher, bland annat har de 4/5 segrar på hemmaplan på slutet. Det är främst deras bedrövliga bortaspel som gör att de inte ligger högre upp i tabellen. 

Med tanke på Örgrytes pålitliga hemmaspel och målskörd samt Brommapojkarnas superoffensiv så tror jag BLGM sitter ganska tidigt i matchen, över 2.5 mål ligger även det nära till hands men jag tror på större chans för 1-1 än 3-0 till något av lagen. 

1-1, 1-2 till Brommapojkarna är utgångstipset !

Speltips: BLGM

Odds: 1.66

Spelstopp: 19.00

Spelbolag: 10Bet

Har du inte 10Bet sedan tidigare så registrera dig via denna länk så får du 100% bonus upp till 2000 kr på din första insättning som ny medlem
med bonuskoden SPEL2000 !

Lycka till !

Tipsa om Dagens Bank Örgryte – Brommapojkarna Fotboll Superettan 9/8 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades