Dagens Bank Midtjylland – Silkeborg Fotboll Danmark Superliga 23/7

Speltips: över 2.5 mål

Odds: 1.70

Spelstopp: 18.00

Spelbolag: LeoVegas

Här möts två lag som känner varandra väldigt väl efter många inbördes möten sista åren.
Det är hemmalaget som är uppmålade som stora favoriter enligt bolagen och jag håller med till viss del, men tycker bolagen har glömt en liten grej här som talar emot det stora favoritskapet.
Oddsen för lagen är 1.55-4.20- 5.80, men det är bara andra matchen för säsongen och inga försvar har satt sig helt än, och lägg till att Midtjylland hade en EuropaLeague retur så sent som för 3 dagar sedan så risken för trötta ben är överhängande i andra halvlek. 

Jag håller alltså också hemmalaget som favoriter  men tror absolut att bortalaget kommer göra minst 1 mål och på så sätt tvinga hemmalaget att göra minst 2 mål om man ska ha alla 3 poäng.
Lagen möttes faktiskt i Januari med Midtjylland på hemmaplan och då vann Silkeborg med 1-2, så att räkna ut dom helt är bara fel tycker jag.

Lite statistik på lagen: 

Midtjylland har spelet över 2.5 mål i 5/6 senaste och även i 19/21 senaste matcherna. (Wow)
Silkeborg har spelat över 2.5 mål i 6/7 senaste och även 7/10 senaste bortamatcherna har passerat linan. 

Inbördes möten:

6/7 senaste mötena och även 11/14 senaste har passerat 2.5 måls linan när lagen mötts.

I premiären så spelade båda lagen över 2.5 mål i sina matcher med resultaten 0-4 och 1-2.

Utgångstipset är 2-1 !

Lycka till alla som ryggar !

Har ni inte ett LeoVegas konto så registrera er genom denna länk och få 100% bonus upp till 1000 kr på första insättningen som ny medlem !

 

 

Tipsa om Dagens Bank Midtjylland – Silkeborg Fotboll Danmark Superliga 23/7 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades