Dagens Bank Manchester City – Everton Fotboll Premier League 21/8

Matchen: Premier League bjuder på en kvällsmatch till alla oss fotbollsälskare och här har jag hittat ett fint odds som ska utnyttjas !

Spelet är att superoffensiva Manchester City ska vinna matchen och samtidigt ska det bli över 10.5 hörnor i matchen totalt.
Vinnaroddset står i 1.28 i skrivande stund och över 10.5 hörnor står i 1.55 just nu, båda spelen är glasklara och jag tackar för denna spelkombo som LeoVegas bjuder på.

Detta är omgång 2 i årets upplaga och i öppningsmatchen för City så vann de med 2-0 borta mot Burnley och totalt skapades 13st hörnor där City stod för 10 av dom.
Everton började säsongen med att ta emot Stoke på hemmaplan där de vann med 1-0 och totalt skapades 13st hörnor där Everton stod för 6 av dom.
Förra säsongen snittade Man City hela 8 hörnor per match på hemmaplan medan Everton snittade 4 hörnor per match på bortaplan.

Tittar vi på dom tidigare matcherna när City haft hemmaplan och mött Everton så har 4/4 senaste mötena klarat av 10.5 hörn linan, så hörnorna är jag säker på kommer sitta.
Speciellt när City denna säsong spelar med 2 anfallare med skott glada Gabriel Jesus och Sergio Aguero på topp tillsammans. 

Angående vinnare i matchen ? Ja vi är nog tämligen överrens om att City kommer plocka ner detta Everton utan problem, Everton kommer dessutom utan sin mittfältsmotor Ross Barkley och utan sin bästa back Seamus Coleman. James McCarthy och Ramirez ser ut att missa matchen också. 

Tittar vi på hur lagen har spelat på försäsongen och inför denna match så har Everton tajtat till försvaret och endast släppt in mera än 1 mål i 1/8 senaste matcherna, vilket är bra för hörnspelet.
Citys anfall känner alla till och försäsongen har målen fortsatt trilla in när de startat med bästa laget (vilket de inte gjorde sist mot Girona där de förlora med 1-0 på bortaplan med B/C-laget)
Förutom den matchen så har City spelat 5 matcher och vunnit 4 av dom, med imponerande målskillnaden 12-3. Då har de mött lag som United, Real Madrid och Tottenham !

City har för vana att spela attraktiv fotboll inför sina hemmafans och de senaste 5 matcherna vittnar om detta med siffrorna 5-0, 2-1, 3-1, 4-1, 3-0.
Hade jag trott lite mera på Everton så hade jag spelat Över 2.5 mål + över 10.5 hörnor som finns till 2.25, men jag har nog 2-0 som utgångstips pga Evertons nyfunna defensiv och därför väljer jag att spela lite försiktigt på raka 1an istället + över 10.5 hörnor.
1-0,2-0 ligger närmare till hands än 2-1,3-0 tycker jag. ( Även om alla 4 resultaten är väldigt troliga )

Speltips: 1a + över 10.5 hörnor tot

Odds: 2.00

Spelstopp: 21.00

Spelbolag: LeoVegas

Har du inte LeoVegas sedan tidigare så registrera dig via denna länk så får du 100% bonus upp till 1000 kr på din första insättning som ny medlem !

Lycka till om ni tar rygg och kom ihåg, man ska aldrig spela för mera än vad man har råd att förlora !

Tipsa om Dagens Bank Manchester City – Everton Fotboll Premier League 21/8 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades