Dagens Bank Maidstone Utd – Dagenham & Red. Fotboll England National League

Matchen: Här beger vi oss till Englands lägre divisioner och med tidigare succéer i ryggen så tycker jag vi fortsätter att skörda framgångar bland dessa småklubbar.
Detta är omgång 7 och det är hemmalaget Maidstone på plats 14 som tar emot serieledaren Dagenham & Red.
6 omgångar spelade och Maidstone har raden 2-2-2 med målskillnad 7-8 medan serieledarna Dagenham har raden 3-3-0 med målskillnad enorma 16-10 !
Spelet jag väljer här är BLGM till fina 1,64 hos Bethard. Som jag skrivit tidigare så älskar jag denna spelform när två målrika lag möts och favoriten står som bortalag.
Maidstones har spelat 3 hemmamatcher och de har slutat 1-1, 1-1, 2-1 seger senast.
Dagenham har spelat 3 bortamatcher och de har slutat 1-2 seger, 2-2, 2-2 senast.
Som ni ser så har samtliga dessa 6 matcher i år blivit BLGM och jag ser ingenting som talar för att det inte ska fortsätta så.
För att styrka detta spel ännu mera kan vi titta på hur Dagenhams alla matcher i år har sett ut i ligan, 2-1 seger, 2-1 seger, 2-2, 3-3, 2-2, 5-1 seger. Samtliga 6 matcher för Dagenham har alltså blivit BLGM.

Utgångstipset landar på 1-1 men 1-2 ligger väldigt nära till hands med tanke på deras enorma offensiv så här långt.

Speltips: BLGM

Odds: 1,64

Spelstopp: 16.00

Spelbolag: Bethard

I skrivande stund så ger detta odds bara 1,58 hos de andra bolagen som Bet365 och Unibet.


Lycka till om ni tar rygg och kom ihåg, man ska aldrig spela för mera än vad man har råd att förlora !
Ni har väl inte missat vi har en Bethard tävling på våran Facebookgrupp “5Spades – Speltips för alla” där vinnaren får en Sportresa för värde av 10.000 kr ?
Skynda in och delta för tävlingen håller bara på Augusti ut !

Tipsa om Dagens Bank Maidstone Utd – Dagenham & Red. Fotboll England National League till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades