*Snöboll* Dagens Bank Leeds – Preston, Fotboll England Championship 12/8

Match: Leeds – Preston

Här har banken begett sig till en av sina favoritligor att spela på och oddset som spelas här är över 2 i odds!
Undertecknad har Championsship, engelska League One och Two varmt om hjärtat och hämtat ut mycket pengar från dessa lägre ligor. Bolagen har knappt någon kunskap alls här och det finns guldkorn att hitta i samtliga omgångar. Här ska vi luta oss mot offensiva Leeds som verkligen hittat anfallsspelet sista tiden och jag spelar Leeds över 1.5 mål hos Scandibet till fina oddset 2.15!

Motivering

Det har bara spelats en omgång av årets upplaga men här tittar vi lite på hur träningsmatcherna såg ut innan ligan började. Även cupmatchen båda lagen spelade i onsdags för att få en bra bild av Leeds offensiv.
Sedan förra årets liga avslutade så har Leeds spelat 7 matcher fram till idag. Dessa matcher har slutat 5-1, 2-0, 1-1, 2-4, 2-0, 3-2, 4-1. Som ni ser har de gjort minst 2 mål framåt i 6 av dessa 7 matcher!

I premiäromgången hade de en väldigt tuff bortamatch mot Bolton. Leeds spände musklerna direkt och hade gjort 3 mål redan innan halvlek. Segersiffrorna skrevs till 3-2 och här inför hemmafansen är jag säker på att målskörden kommer surfa vidare. Speciellt mot ett Preston som Leeds slaktade förra säsongen i båda mötena.
Dessa 2 möten förra säsongen vann Leeds med 4-1 på bortaplan och 3-0 på hemmaplan, får vi se samma siffror idag?

Båda lagen spelade en cupmatch i onsdags och både Leeds och Preston ställdes mot lag från League Two, alltså 2 diversioner sämre. Leeds slaktade motståndet med 4-1 medan Preston fick stryk av mittenlaget Accrington med 3-2.

Förra säsongen slutade Leeds på plats 7 medan Preston slutade på plats 11.
Leeds hemmastatistik blev 14-4-5 målskillnad 32-16 på 23 matcher.

Prestons bortastatistik blev 5-8-10 målskillnad 24-37 på 23 matcher.

I denna match finns flera spelvärda odds som raka 1an på 2.00, över 2.5 mål till 2.10 eller BLGM till 1.94.
Men jag väljer Leeds över 1.5 mål för jag tror Leeds kommer köra gasen i botten från start och tror det står 2-0 innan Preston gör ett eventuellt 2-1 mål.

Form, statistik och inbördes möten pekar allt mot Leeds och här skickar jag in pengarna direkt innan oddsen sjunker!

Speltips: Över 1.5 mål av Leeds

Odds: 2.15

Spelstopp: 16.00

Spelbolag: Scandibet

Lycka till alla krigare och nu jobbar vi in två mål tillsammans så snöbollen kan rulla vidare !


 

 

Tipsa om *Snöboll* Dagens Bank Leeds – Preston, Fotboll England Championship 12/8 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades