Dagens Bank, Kongsvinger – Bodö/Glimt Fotboll OBOS-ligaen 22/8

Matchen: 

Detta är tabell 11an Kongsvinger som möter överlägsna serieledarna Bodö/Glimt och jag kan inte förstå hur oddset kan vara så högt på serieledarna.
2.10 är ett rån och detta ska vi såklart utnyttja direkt !
Kongsvinger ligger som sagt 11a med raden 6-5-9 och målskillnad 35-33.
Serieledarna Bodö/Glimt toppar tabellen med raden 15-3-2 målskillnad 53-23.

Tittar vi på hur Kongsvinger spelat hemma har de raden 3-2-5 målskillnad 16-15.
Bodö/Glimt har raden 6-2-2 målskillnad 18-12 på bortaplan i år.

Om vi sneglar på lagens form sista 5 så har Kongsvinger 2-0-3 medan Bodö/Glimt har 4-1-0 med imponerande 5-0,4-0,4-0 sista 3 matcherna.
Jag ser absolut att hemmalaget ska kunna peta in ett mål i matchen men jag kan inte se hur Bodö/Glimt INTE ska göra minst 2 mål framåt.
Jag tror detta blir spel mot 1 mål med några få andrum för Kongsvinger lite då o då.

Tittar vi på inbördes möten så har Bodö/Glimt vunnit de 4 senaste med siffrorna 2-1 borta, 4-1 borta, 8-0 hemma och 3-2 hemma.

Bodö/glimt har en extraväxel som de andra lagen i ligan saknar, så även om de hamnar i underläge här så kan de vända till seger ganska komfortabelt tror jag.

Utgångstipset landar på 1-2, 1-3.

Speltips: 2a, Bodö/Gimt vinner

Odds: 2,10

Spelstopp: 19.00

Spelbolag: LeoVegas

Detta odds är just nu bara 1.85 hos flera andra bolag som ex Bet365 och LeoVegas spänner musklerna och ger oss mycket högre vinst i skrivande stund, 0.25 i skillnad blir mycket pengar på ett år ! 

Lycka till om ni tar rygg och kom ihåg, spela aldrig för mera än vad du har råd att förlora !

Tipsa om Dagens Bank, Kongsvinger – Bodö/Glimt Fotboll OBOS-ligaen 22/8 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades