Dagens Bank, Kawasaki F – Tokyo Fotboll Japan YBC Levain Cup Kvartsfinal 30/8

Matchen: Här beger vi oss till den japanska cupen och ska få se ett riktigt starkt hemmalag mot ett bortalag med stora hål i försvaret.
Detta är alltså cupen men vi ska kolla in hur lagen spelat i serien för att få en bättre bild över dessa lag presterat detta år.
För värdskapet står tabell 3an Kawasaki med målskillnad 45-27 på 24 matcher mot tabell 10an Tokyo med målskillnad 30-27 på 24 matcherna.
På hemmaplan har Kawasaki raden 7-4-1 med målskillnad 27-14 på 12 matcher, medan Tokyo har raden 5-2-6 målskillnad 15-16 på 13 bortamatcher.
Jag väljer att spela Över 1.5 mål av hemmalaget på grund av att de snittar över 2 mål inför sina hemmafans och bortalaget har släppt in minst 1 mål i 7/7 senaste bortamatcherna och har ett opålitligt försvar.
Jag är lite sugen på över 2.5 mål i matchen för bortalaget har även gjort minst 1 mål framåt i 6/7 senaste bortamatcherna, MEN….. Detta är nu cupen med ett dubbelmöte framför sig och man vet inte hur lagen ställer sig cupen. Om de satsar på den så är det lätt att det nederlagstippade bortalaget satsar på att försvara 0-0 så länge det går. Om så är fallet så kommer det bättre laget Kawasaki till slut mala ner dom och när 1-0 kommer så är nog inte 2-0 långt borta om Tokyo ska lyfta laget och låta kontrings skickliga Kawasaki ligga i startgroparna.
Jag tror det kommer vara mycket hawaii fotboll här men är övertygad om att hemmalaget gör första målet, detta kan absolut sluta 2-1 men jag tror hemmalaget har större chans att göra 2 mål än bortalaget 1 mål så därför väljer jag detta spel.
Kawasaki har en enorm toppform på hemmaplan och har massiva raden 11-1-1 och målskillnad 38-11 på sista 14 hemmamatcherna i ligan, cupen och CL kvalet.
Ställer hemmalaget sin bästa elva på plan så kommer målchanserna hagla och detta spel har då väldigt stor chans att sitta.


Speltips: Över 1.5mål av hemmalaget

Odds: 1,80

Spelstopp: 12.00

Spelbolag: Bethard

Lycka till om ni tar rygg och kom ihåg, man ska aldrig spela för mera än vad man har råd att förlora !
Ni har väl inte missat vi har en Bethard tävling på våran Facebookgrupp “5Spades – Speltips för alla” där vinnaren får en Sportresa för värde av 10.000 kr ?
Skynda in och delta för tävlingen håller bara på Augusti ut !

 

 

Tipsa om Dagens Bank, Kawasaki F – Tokyo Fotboll Japan YBC Levain Cup Kvartsfinal 30/8 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades