Dagens Bank, Japan – Australien Fotboll VM-Kval Asien 31/8

Matchen: Ja men eftersom det gick bra på förra VM-kval matchen så gör jag ett nytt försök !
Här har vi Japan mot Australien, två lag som inte kan sluta göra mål verkar det som så jag spelar glädjeligen BLGM här till fina oddset 1.87 hos LeoVegas !

Lyssna bara på denna fakta :
Japan har bara förlorat 2 av sina 21 senaste hemmamatcher, och har gjort MINST 1 mål framåt i 20 av dessa 21 matcherna.
Australien är obesegrade i sina 6 senaste bortamatcher och BLGM har suttit i 5/5 senaste bortamatcherna. 
Australien har även gjort MINST 1 mål framåt i 15 av de senaste 17 bortamatcherna så deras offensiv är pålitligt.

Tittar vi på inbördes möten så har 6/6 senaste matcherna blivit BLGM och ger här alltså FINA 1,87 !

Japan står som ganska stora favoriter med odds fördelningen 1.83-3.60-4.50 men jag tycker oddsen borde vara mera jämt fördelade, speciellt med tanke på Australiens form på bortaplan där de endast har 2 förluster på de senaste 16 matcherna. 

1-1 eller 2-1 säger jag !

Speltips: BLGM

Odds: 1,87

Spelbolag: LeoVegas

Har du inte LeoVegas sedan tidigare så registrera dig via denna länk så får du 100% bonus upp till 1000 kr på din första insättning som ny medlem !

Lycka till om ni tar rygg och kom ihåg, man ska aldrig spela för mera än vad man har råd att förlora !

Tipsa om Dagens Bank, Japan – Australien Fotboll VM-Kval Asien 31/8 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades