Dagens Bank. Häcken – Örebro Fotboll Allsvenskan 31/7

Häcken – Örebro

Matchen:  Allsvenskan står oss varmt om hjärtat och här möts två lag som ofta spelar väldigt jämna matcher.
Ingen publikunderhållande fotboll och målsnåla möten blir det ofta när de möts. Målsnåla möten tenderar ofta att leda till många hörnor pga att det då finns två lag på banan som jagar 3 poäng. När målen inte trillar in så byggs ofta en frustration upp hos spelarna och de tar fler och fler skott utifrån vilket lätt leder till styrningar till hörnor eller målvaktsräddningar som tippas ut till hörna.
Jag tror även här på en jämn tillställning där Häcken kommer vara det bollförande laget och säkert tar ledningen också. Ett skottglatt Örebro är bra på att skapa hörnor i underläge så detta spel ser verkligen lovande ut om matchbilden blir som jag hoppas.

Lite statistik:

Tittar vi i ” hörn tabellen ” så ligger Häcken på 4e plats och Örebro på 6e plats i antal skapade hörnor framåt. 
Häcken har snittat 6.1 hörnor och Örebro snittat 6.0 hörnor framåt denna säsong.
På hemmaplan har Häcken snittat 5.75 hörnor och Örebro har snittat 6.87 på bortaplan och är näst bäst av alla bortalag.

Häckens 6 senaste matcher i Allsvenskan i antal hörnor: 11, 14, 8, 17, 12, 11. Spelet har alltså suttit i 5/6 senaste.
Örebros 10 senaste matcher i Allsvenskan i antal hörnor: 12, 11, 6, 11, 18, 6, 16, 15, 13, 11. Spelet har suttit i 8/10 senaste.

Hörnstatistik från de 5 senaste mötena mellan lagen : 13, 12, 9, 12, 12. 
Detta spel har alltså suttit i 4/5 senaste och jag kan inte förstå hur oddset nu kan ligga på höga 1.94 vilket indikerar att det endast borde sitta varannan gång. Så statistiskt är detta odds väldigt högt och spelar man på det flera ggr så är det utan tvekan ett vinnande spel, ikväll tror jag det sitter igen !

Lycka till vid rygg och kom ihåg, detta är mitt tips jag själv ska spela på! Tryck på gilla så jag vet hur många som tar rygg så hejar vi in denna tillsammans !
Respekt och ödmjukhet i framgång, respekt och stöttning i motgång.

Speltips: Över 10.5 hörnor

Odds: 1.94

Spelstopp: 19.00

Spelbolag: LeoVegas

 

Tipsa om Dagens Bank. Häcken – Örebro Fotboll Allsvenskan 31/7 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades