Dagens Bank gör en dubbel. 30/7

Match 1.
Här har vi två danska lag som känner varandra väl och har mötts många gånger sista åren. 
Danska ligan präglas och gör sig mest känd som en målrika liga där offensiven prioriteras före defensiven.
Dessa två lag är inget undantag, BLGM sker i flertalet av matcherna som spelas och publiken får ofta se underhållande fotboll.
Två omgångar har spelats i år än så länge och hemmalaget Nordsjaelland har börjat ligaspelet med 2-1 och 3-2 segrar, senast över starka Bröndby.
Bortalaget Aalborg har börjat ligan med 1-1 borta mot starka Köpenhamn och senast 1-4 mot Sonderjyske.
Som ni ser har alla dessa 4 matcher blivit BLGM och här tror jag det fortsätter på den inslagna vägen och tror att detta slutar typ 2-1 till Nordsjaelland.  

Statistik:

Nordsjaelland har spelat BLGM i 11/12 senaste matcherna, medan Aalborg har gjort det i 5/5 senaste.
Tittar vi på inbördes möten så har 3/3 senaste blivit BLGM med resultaten 1-1,1-2,1-2.

Speltips: Nordsjaelland – Aalborg BLGM

Odds: 1.64

Spelstopp: 16.00

 

Match 2.
Här möts tabell 5an Falkenberg hemma mot tabell 10an Varberg.
Det är så klart Falkenberg som är favoriter i matchen på grund av lagens tabell placeringar, form men också genom historiken mellan klubbarna.
Om vi börjar med formen på lagen så har Falkenberg 3-1-1 med målskillnad 9-5 på de senaste 5 hemmamatcherna.
Tittar vi på Varbergs form så har de raden 0-2-3 med målskillnad 4-11 på de senaste 5 bortamatcherna.
Går vi ännu längre tillbaka på Varbergs bortaspel så har de raden 0-5-6 på senaste 11 bortamatcherna, alltså ingen seger alls detta kalenderår.
Tittar man på deras 5 senaste inbördes möten så har de slutat 3-2-0 i Falkenbergs favör.
Så sammanfattar man tabellplaceringen, formen och historiken så bör inte Falkenberg förlora denna match om de inte har en riktigt dålig dag.
Asian 0 Falkeberg innebär att Falkenberg ska vinna för att vi sa få rätt, blir det X så får man insatsen tillbaka eller gör man en dubbel så försvinner spelet från kupongen. Alltså måste det bli en 2a för att vi ska förlora pengarna. 

 

Match 2. Falkenberg – Varberg, Asian 0 Falkenberg

Odds: 1.67

Spelstopp: 19.00

Totalodds: 2.74 

Spelbolag: LeoVegas

Jag spelar en dubbel och säger lycka till om ni tar rygg !

 

 

Tipsa om Dagens Bank gör en dubbel. 30/7 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades