Dagens Bank, Fotboll Ingolstads – Union Berlin 2. Bundesliga 29/7

Dags för tyska andraligan att dra igång efter uppehållet och det är Ingolstedt som står som favorit i denna match.
Ingolstedt åkte ur högsta ligan och ramlade ner hit, nu möter de Union Berlin som förra säsongen slutade på plats 4 i tabellen i denna liga.
Jag tror som bolagen att hemmalaget borde vara lite bättre eftersom de är vana att möta bättre motstånd, men samtidigt kan jag inte sluta imponeras av Berlins målkörd sista tiden.
Den är så bländande vacker att jag har svårt att tro att de ska bli nollade i denna match.

Lite statistik:

Hemmalagets hemmastatistik förra säsongen blev 4-5-8, målskillnad 21-30 på 17 matcher.
Bortalagets bortastatistik förra säsongen blev 7-3-7, målskillnad 22-27 på 17 matcher.

Lagen har mötts 9 ggr de sista 7 åren och i 8/9 matcherna har BLGM spelet gått in.

På försäsongen har Ingolsted spelat 6 matcher med raden 4-2-0 och målskillnad 11-3.
För Berlin har försäsongens 6 matcher sett ut såhär: 6-0-0 med målskillnad 31-4. 

Man kan väl snabbt konstatera att lagen mött lite sämre lag för att slipa på sin offensiv, och det ser ut som att det gett resultat. 

Så tittar man på lagens statistik förra säsongen och hur deras träningsmatcher sett ut så luktar det BLGM lång väg.
Oddset är väldigt trevligt att titta på och här tvekar jag inte att köra in pengarna !

Lycka till vid rygg !

Speltips: BLGM

Odds: 1.83

Spelstopp: 13.00

Spelbolag: 10Bet


 

Tipsa om Dagens Bank, Fotboll Ingolstads – Union Berlin 2. Bundesliga 29/7 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades