Dagens Bank, Fotboll Brasilien Serie A, Atletico GO-Gremio 3/8

Matchen: Här möts tabelljumbon på plats 20 hemma mot tabell 2an, på pappret en väldigt lätt bortamatch för Gremio. Men det finns varningslampor som blinkar för fullt och dessa ska vi titta närmare på och förklara varför jag spelar BLGM när bortalaget är så mycket bättre. 

Tittar vi exempelvis på de senaste 7 matcherna har Atletico GO raden 1-3-3 målskillnad 7-11. Bortalaget Gremio har raden 4-2-1 målskillnad 12-8. 

Trots att hemmalaget är sist i tabellen så gör de nästan alltid ett mål framåt iaf, och det är jag övertygad om att de kommer göra i denna match med pga ett par anledningar. 

1. Atletico GO har spelat BLGM i 6/7 senaste matcherna, Gremio har gjort det i 5/5 senaste trots bra poängskörd. 

2. Hemmalaget har gjort 10 mål på 9 hemmamatcher så de snittar över 1 mål per match framåt. 

3. Bortalaget har släppt in 13 mål på 9 bortamatcher så även här snittar dom mera än 1 mål bakåt på bortaplan. 

4. Superlaget Gremio ska vara stora favoriter när båda lagen är fulltaliga, men nu har Atletico GO 0 st skador medan Gremio har 9 st ! Detta ändrar självklart förutsättningarna så vågen står ganska jämnt nu enligt mig. 

Mitt utgångstips är därför X men väljer BLGM pga att båda lagen snittar över 1 mål framåt och bakåt och nu har det bästa laget bortaplan vilket gynnar detta spel. 1-1, 2-1, 1-2 ! 

Speltips: BLGM 

Odds: 1.95

Spelstopp: 02.45

Spelbolag: 10Bet 

Lycka till vid rygg ! 


Tipsa om Dagens Bank, Fotboll Brasilien Serie A, Atletico GO-Gremio 3/8 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades