Dagens Bank, Fotboll Audi Cup Atl.Madrid – Napoli 1/8

Motivering: Här möts två storlag i en träningsmatch där de ska försöka mäta musklerna med varandra och se hur laget står sig mot tuffare motstånd nu när ligastarten bara är ett par veckor bort. Atl.Madrid har legat på latsidan och bara spelat en match, 0-0 mot Toluca där nästan hela laget byttes i halvlek och ryckte sönder matchen totalt. Napoli har spelat fyra matcher och haft lekstuga framåt med raden 3-1-0 och målskillnad 29-2. Alla vet nog redan vad Atl.Madrids offensiv går för, likaså för Napoli. Det är väldigt sällan dessa lag går av planen mållösa, och ännu mindre troligt i en sån här match inför ligastarten som kan ge en liten boost för självförtroendet hos anfallarna. 

Båda lagen annonserar ut en stark elva i första halvlek och jag tror detta spel är klart redan innan 45 min. Detta är två lag med bra defensiver sista åren men senaste säsongen så släppte båda lagen till ovanligt mycket mål för att vara dom, men de kom högt i tabellerna ändå pga sina pålitliga offensiver. 

I denna avslappade match med troligen många byten i andra halvlek så tror jag även här att lagen vill slipa på olika offensiva konstellationer och därmed så kommer bollinnehavet och målchanserna avlösa varandra ganska friskt. 

Jag ser en målglad historia i första halvlek med många byten i andra som drar ner tempot och underhållningen. Men att något av lagen skulle bli nollade kan jag inte se. 

Speltips: BLGM

Odds: 1.62

Spelstopp: 17.45

Spelbolag: ComeOn

Lycka till vid rygg ! 


Tipsa om Dagens Bank, Fotboll Audi Cup Atl.Madrid – Napoli 1/8 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades