Dagens Bank Eskilstuna – Hammarby Fotbolls Allsvenskan 26/8

Matchen: Här beger vi oss till våran kära och bekanta Allsvenskan igen, framför oss har vi två lag som inte presterat så bra som lagen hoppades på inför säsongen.
Eskilstuna hittar vi på sistaplatsen som 16e lag och Hammarby har parkerat på plats 9 i tabellen.

Trots att Eskilstuna ligger sist så har de spelat ganska bra sista tiden och på hemmaplan lyckas de alltid peta in ett mål trots tufft motstånd.
De senaste 7 hemmamatcherna har de mött topplagen med resultaten 1-3 Östersund, 1-2, Norrköping, 0-0 Häcken, 1-3 Aik, 2-1 Kalmar, 1-2 Djurgården och senaste 3-1 mot serieledande Malmö.
Som ni ser spelade dom BLGM hemma mot de 3 bästa lagen i serien (AIK, DIF, Malmö) och kommer säkert göra minst ett mål framåt här också.
Tittar vi på Eskilstunas försvar så är det inte mycket att hurra för, på hemmaplan har de släppt in MINST ett mål i 7/9 matcher, och under hela säsongen har de faktiskt släppt in mål i totalt 18/20 matcher.

Om vi går över till Hammarbys offensiv så det lossnat ordentligt sista 3 omgångarna med resultaten 2-2 mot Östersund, 3-1 i cupen och senast 3-0 seger borta mot Örebro.
Innan matchen mot Örebro där de förvånansvärt höll nollan så har Hammarby släppt in mål i samtliga av årets bortamatcher, alltså MINST ett mål insläppt i 10/10 matcher innan Örebromatchen.
Tittar vi ännu längre tillbaka så har de släppt in minst ett mål på bortaplan i 17/17 senaste bortamatcherna.

Så här möts 2 lag som kan slappna av och mosa på framåt, Eskilstuna är hopplöst sist och Hammarby sladdar runt i mitten av tabellen.
Har svårt att sia om vilken lag som vinner eller slutresultat, men jag ser två helt okej offensiver men även två lag med bedrövlig defensiv totalt sätt. 

1-1,2-1,1-2 ? Jag tycker oddset på BLGM är på tog för högt och tar gladeligen 1.80 här hos Bethard !

Speltips: BLGM

Odds: 1,80

Spelstopp: 16.00

Spelbolag: Bethard

Lycka till om ni tar rygg och kom ihåg, man ska aldrig spela för mera än vad man har råd att förlora !

Ni har väl inte missat att vi har en Bethard tävling på våran Facebookgrupp där vinnaren får en Sportresa till värde av 10.000kr just nu, tävlingen håller bara på månaden ut så skynda dig in och delta !

Tipsa om Dagens Bank Eskilstuna – Hammarby Fotbolls Allsvenskan 26/8 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades