Speltips: Dagens Bank Carlisle Utd – Mansfield Town, Fotboll League Two 2/9

Matchen: Åh här har jag begett mig till de nedre regionerna i England igen och detta är en av mina absoluta favoritligor, mest på grund av alla målfester som sker omgång efter omgång.
Och här fortsätter vi på den inslagna vägen och hoppas på en målfest av dessa målrika lag.
Denna liga kan sammanfattas med ordet kaos, det är full fart framåt som gäller och försvar är inte att tänka på hos de flesta lagen.
Ingen skillnad denna säsong och vi ska titta på hur lagen har startat säsongen, men även titta på hur lagen spelade förra säsongen för detta är endast omgång 5 i år.

Carlisle ligger just nu på plats 11 i tabellen och dagens motståndare Mansfield ligger just nu på plats 14.
Carlisles resultatrad på dessa 4st omgångar är 1-2, 2-1, 3-0, 1-4.

Mansfields resultatrad på dessa 4st omgångar är 2-2, 2-0, 1-2, 2-2.
Totalt har alltså 7/8 matcher i år gått över 2.5 måls linan för dessa lag tillsammans. 

Tittar vi på hur lagen spelade förra säsongen så kom Carlisle på en snygg 6e plats och Mansfield på plats 12.
Carlisle fick raden 10-7-6 med målskillnad 34-34 på hemmaplan.
Mansfield fick raden 8-8-7 med målskillnad 23-29 på bortaplan.

Inbördes möten då ?
När Carlisle har spelat på hemmaplan i detta möte så har 4/4 senaste slutat över 2.5 måls linan med resultaten 2-1, 1-2, 5-2, 2-3.

Jag tycker det mesta talar för en målrik match igen och trots att spelbolagen har Mansfield som favoriter enligt oddsen så tror jag mest på hemmalaget här.
2-1, 2-2 säger jag !

Speltips: Över 2.5 mål tot

Odds: 1,76

Spelstopp: 16,00

Spelbolag: 10Bet

Tipsa om Speltips: Dagens Bank Carlisle Utd – Mansfield Town, Fotboll League Two 2/9 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades