Dagens Bank Bristol City – Aston Villa Fotboll Championship 25/8

Matchen: Dags för engelsk fotboll igen och här ska vi spana in två lag som anfaller med huvudet före och ofta bjuder till med mål åt båda hållen.
Detta är omgång 5 och vi ska titta på hur lagen har spelat innan denna drabbning.

Bristol City har börjat med resultaten 3-1 seger hemma, 1-2 förlust borta, 2-2 på bortaplan och 0-0. Däremellan har de spelat 2 matcher i Cupen och de slutade med 5-0 seger hemma och 2-3 seger på bortaplan.
Som ni ser är det inga fel på offensiven och på hemmaplan är det full fart framåt som gäller!

Aston Villa har börjat med resultaten 1-1 hemma, 0-3 förlust borta, 1-2 förlust borta och 4-2 seger hemma. Däremellan har också de spelat 2 matcher i Cupen och de slutade med 1-2 seger på bortaplan och 4-1 seger på hemmaplan. Även Aston Villa har en riktigt vass offensiv och de har fått bra snurr på sin målskörd denna säsong.

Lagen har bara mötts 2 ggr och båda mötena va förra säsongen, då vann Aston Villa med 2-0 på hemmaplan och när Bristol City spelade hemma (som idag) så vann de med 3-1.

Efter 4 matcher har Bristol City målskillnad 6-5 och Aston Villa har målskillnad 6-8.

Bolagen har Bristol City som små favoriter i matchen och där kan jag hålla med, mitt utgångstips är 2-1 men 1-1 ligger väldigt nära till hands med. 

Speltips: BLGM

Odds: 1.83

Spelstopp: 20.45

Spelbolag: BETHARD

Lycka till om ni tar rygg och kom ihåg, man ska aldrig spela för mera än vad man har råd att förlora !

Missa inte att vi har en BETHARD tävling igång på våran Facebookgrupp där vinnaren får en sportresa värd 10.000kr !

Tipsa om Dagens Bank Bristol City – Aston Villa Fotboll Championship 25/8 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades