Dagens Bank, Brest – GFC Ajaccio Fotboll Frankrike Ligue 2 11/8

Matchen: Här beger vi oss till Franska 2a ligan och här har jag hittat ett riktigt bra odds. Ibland handlar odds om att se möjligheterna för att vinna, detta odds ser jag möjligheterna till att INTE förlora.
Jag väljer att spela Asian över 2.0 mål i matchen hos Leo Vegas för jag kan inte se denna match bli målsnål !
Asian över 2.0 mål innebär förlust vid 0 eller 1 mål totalt i matchen, exakt 2 mål totalt ger insatsen tillbaka och 3 mål eller flera ger vinst.

Detta är omgång 3 i årets seriespel och Brest har öppnat med resultaten 2-3,1-2 och Ajaccio har öppnat med resultaten 1-1, 0-0.
Men det har bara gått 2 matcher så vi ska kolla hur lagen spelat över en lite längre tid för att få en rättvis bild över målproduktionerna. 
Brest har spelat MINST 2 mål i 10/10 senaste hemmamatcherna där 5/5 senaste har alla blivit minst 3 mål i. 
GFC Ajaccio har spelat MINST 2 mål i 11/12 senaste bortamatcherna.

Inbördes möten :

Detta möte när Brest haft hemmaplan har bara skett två ggr tidigare i ligan, för 3 år sedan slutade mötet 3-0 Brest och för 2 månader sedan slutade matchen otroliga 6-2 !!!

Jag kan inte se hur denna match endast ska innehålla 0 eller 1 mål, jag säger 2-0 som utgångstips men 3-0,2-1 ligger betydligt närmare än en målsnål match så därför känns detta odds hur bra som helst !

Speltips: Asian över 2.0 mål

Odds: 1,62

Spelstopp: 20.00

Spelbolag: Leo Vegas

Lycka till !

Tipsa om Dagens Bank, Brest – GFC Ajaccio Fotboll Frankrike Ligue 2 11/8 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades