Dagens Bank, Boreham Wood – Dagenham & Red. Fotboll England Vanarama National League 8/8

Matchen:  Här har jag fått gräva djupt ner i de engelska diversionerna för att hitta detta odds, jag har tror faktiskt detta är Englands 5e högsta liga efter Premier League, Championsship, League One och League Two som ligger över i seriesystemet. Spännande va ? Guldkorn går att hitta överallt och en sak är säker, spelbolagen är INTE några experter på dessa ligor och det ska vi försöka utnyttja när de bjuder på detta odds.

Detta är omgång 2 av årets seriespel så det finns inte jättemycket färsk fakta om lagen, men vi ska gå igenom den som finns.
I premiären spelade hemmalaget Boreham 2-2 på bortaplan medan bortalaget Dagenham spelade 2-1 på hemmaplan !

Om vi tittar på hur lagen spelade förra säsongen så har vi denna statistik att luta oss mot :
Boreham slutade 11a av 24 lag med målskillnad 49-48 på 46 matcher.
Dagenham slutade 4a med målskillnad 79-53 på sina 46 matcher.
Alltså 2 lag som snittar över 1-1, samt ett bortalag som snittar nästan 2 mål framåt per match.
När lagen möttes förra säsongen här på Borehams hemma arena så gjorde de 1-0 tidigt och som senare slutade 1-3.
Mötet innan när favoriten Dagenham hade hemmaplan så skrällvann Boreham på bortaplan med snygga siffran 0-2.

I dessa låga ligor finns inga fixstjärnor men många vill slå igenom och visa upp sig så det anfalls utan direkt eftertanke vilket leder till ytor till kontringar och mål. Roliga anfall prioriteras oftare framför stabil defensiv så här kommer säkert chanserna avlösa varandra och jag blir  förvånad om det blir en målsnål match. 

Tittar man på odds fördelningen här så tror bolagen på en jämna match med liten fördel till bortalaget pga deras offensiv och förra årets slutplacering.
Jag håller med om en jämn match men med pålitliga offensiver samt opålitliga defensiver så spelar jag BLGM hos 10Bet där oddset är som högst i skrivande stund !
1-1,2-1,1-2 är utgångstipset  !

Speltips: BLGM

Odds: 1.90

Spelstopp: 20.45

Spelbolag: 10Bet

Tipsa om Dagens Bank, Boreham Wood – Dagenham & Red. Fotboll England Vanarama National League 8/8 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades