Dagens Bank, Arsenal – Chelsea Fotboll FA Community Shield Finalen 6/8

Matchen: Här möts två lag som verkligen avskyr varandra och har spelat många inbördes matcher sista åren. Ett derby som har blivit nästan lika hatfyllt som Arsenal-Tottenham i England.
Mycket känslor ska drabbas samman här och det finns bara en seger som räknas för båda klubbarna för fansen accepterar inte en förlust !
Lagen möttes i FA cup finalen för drygt 2,5 månad sedan och den vann chockerande Arsenal med 2-1, sedan dess har lagen mötts en gång till och det var i en träningsmatch för ca 14 dagar sedan.
I den matchen spände Chelsea musklerna ordentligt och hade lekstuga med mitt kära Arsenal, siffrorna skrevs till 3-0 Chelsea och 11-1 i skott på mål. Slakten var total och Arsenals försvar har säkert kvar den matchen i minnet med förskräckelse.
Tyvärr ser jag ett liknande scenario framför mig i denna match, detta är en final och trots den låga statusen på finalen så är detta en match lagen absolut inte vill förlora mot sina hatmotståndare och lokalkonkurrenter.
Chelseas vinnarlag från förra året är ett mycket bättre lag än Arsenals och Conte gjorde ett fantastiskt jobb när han skapade denna samspelta maskin.

Hazard saknas till denna match, men det gjorde han även sist i 3-0 slakten så de kommer nog klara sig fint utan honom idag med. Dessutom kommer måltjuven Morata förstärka laget till denna match och han vill säkert skjuta hem en titel för sin nya klubb direkt !
Det är fel att kalla detta för en bank, men jag skulle absolut kalla det dagens bästa odds över 2.00 strecket.
Min utgångstips är 2-0 Chelsea och här får vi nog se bra fotboll från de blåa.
Säsongens första tävlingsmatch är alltid svår att sätta fingret på, men i grunden ser jag Chelsea som ett mycket bättre lag och har betydligt mera vinnarskallar i laget med en världsklass tränare på sidan.

Speltips: Chelsea vinner

Odds: 2.25

Spelstopp: 15.00

Spelbolag: 10Bet

Har du inte 10Bet sedan tidigare så registrera dig via denna länk så får du 100% bonus upp till 2000 kr på din första insättning som ny medlem
med bonuskoden SPEL2000 !

Lycka till om ni tar rygg !

Tipsa om Dagens Bank, Arsenal – Chelsea Fotboll FA Community Shield Finalen 6/8 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades