Dagens Bank Anderlecht – Waregem Fotboll Belgien Super Cup Final 22/7

Speltips: Över 2.5 mål

Odds: 1.60

Spelstopp: 20.30

Spelbolag: LeoVegas

Dags för banken att återgå till det normala och varför inte återhämta andan med en belgisk cup final ?

Detta är 2 lag som kan varandra utan och innan och har mötts många gånger sista året.
Anderlecht har vunnit 7/8 och 11/13 senaste mötena lagen i mellan och spelbolagen målar upp dom som stora favoriter i denna match, jag håller för ovanlighetens skull med dom helt och hållet.

Jag tror på en avvaktande inledning första 20 och sedan kommer målkalaset i gång när Anderlecht tryckt in 1-0 och Waregem måste lyfta laget.
Det är sällan man ser finalen där ena laget kör över motståndet och jag tror vi får se samma scenario idag, Anderlecht kommer hålla i taktpinnen och skapa mest chanser och mest troligen vinna matchen.
Men samtidigt så har bortalaget inget att förlora som stora underdogs så att ligga på kontringar passar nog dom perfekt !
Eftersom inget av lagen har dragit i gång med sin säsong än så finns det säkert stora luckor i de osynkade försvaren i båda lagen som kan gynna detta spel.

Lite statistik :

Hemmalaget har spelat över 2.5 mål i 5/6 senaste matcherna och där BLGM har blivit i 5/6 så försvaret sitter inte riktigt än.
Bortalaget har spelat över 2.5 mål i 7/9 senaste matcherna och där BLGM har blivit i 6/9 så försvaret har mycket riktigt inte satt sig här heller.

Inbördes möten:

Lagen har mötts 11 ggr på 2.5 år och det har blivit över 2.5 mål i 8 av 11 matcherna. Något extra att tänka på är att Anderlecht har själva gjort minst 2 mål framåt i 10/11 matcherna.

Utgångstipset är 2-1 med mersmak för 3-1 !

Har ni inte Leo Vegas så registrera er via denna länk och få 100% insättningsbonus upp till 1000 kr på första insättningen !

Lycka till alla som ryggar. 

Tipsa om Dagens Bank Anderlecht – Waregem Fotboll Belgien Super Cup Final 22/7 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades