Dagens Bank, Aarau – Schaffhausen Fotboll Schweiz Challenge League 10/8

Matchen: Detta är förra årets tabell 5a som tar emot förra årets tabell 4a, två lag som mött varandra hela SEX gånger på 1,5 år !
De känner till varandra väldigt bra och detta spel Asian över 3.0 mål hos LeoVegas hämtas rakt ifrån deras inbördes möten, den sviter är grym och jag kan inte blunda för den.

Detta är omgång 4 i årets seriespel och hittills har lagen visat upp en trevlig offensiv och bortalaget har en galen form med 6 raka vinster om man räknar med vänskapsmatcherna innan ligan startade.
I ligaspelet har hemmalaget Aarau börjat med resultaten 1-2, 2-2, 1-1.

Bortalaget Schaffhausen har börjat med resultaten 6-0, 4-1, 2-0.

Nu över till inbördes möten, den statistiken som präglas med en guldkant runt siffrorna !

Lagen har alltså mötts sex gånger de senaste 1,5 åren och SAMTLIGA har slutat med minst FYRA mål i matchen !!
Resultaten är 3-1, 1-3, 3-2, 3-2, 2-2, 0-4. Helt galna målfester när lagen möts och spelet Asian över 3.0 mål innebär att det för max bli TVÅ mål får att vi ska förlora insatsen.
0,1,2 mål = Förlust.
3 mål exakt = Insatsen tillbaka.
4 mål eller fler = Vinst.
Detta odds har suttit i 6/6 senaste inbördes, jag kan inte blunda för detta och ser detta odds som otroligt spelvärt !

Speltips: Asian över 3.0 mål

Odds: 1.84

Spelstopp: 20.00

Spelbolag: LeoVegas

Har du inte LeoVegas sedan tidigare så registrera dig via denna länk så får du 100% bonus upp till 1000 kr på din första insättning som ny medlem !

Lycka till !

Tipsa om Dagens Bank, Aarau – Schaffhausen Fotboll Schweiz Challenge League 10/8 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades