16:00
Speltips
ECS 11 mars 2019

CSGO: North vs Avangar 11/3

Godmorgon, Hoppas alla våra läsare haft en trevlig helg bakom sig och är redo att ta sig ann den nya veckan med stormsteg!
Varför inte starta denna fina veckan med ett CSGO spel?
Notera att jag fortfarande lär mig hemsidan så utlovar ingen dunder skriven rek! 

Dagens spel som jag har att bjuda på kommer från slutspelet av online upplagan av ECS!

North VS Avangar

North
North kommer från en lång ledighet och har inte spelat en officiel match sedan 6 Februari då dom slog ut Navi i GG.BET online turneringen. Laget hade även då innan den turneringen haft ett upphåll för att komma tillbaka med ny glöd efter en skakig höst med resultat dom själva inte var nöjda med. Enligt egna källor och offline resultat att dömma har laget hittat en ny stil som verkar fungera bra för dom. Laget har levt på sina stjärnors indviduella talanger en längre tid och faktum att dom inte synts till ett tag gör att motståndarna ställer sig mot ett helt nytt okänt North, vilket straffade inte min sagt Navi.

Avangar
Avangar är ett av lagen från majorn som fått folk att tappa hakan med deras prestationer, ett lag som ingen trodde riktigt skulle kunna ställa sig mot toppen visade inte bara mig utan hela CS världen att dom kan spela ett väldigt strukturerat och fint spel. Dom tog sig inte hela vägen till slutspelet men gav mig ett fint intryck, avangar är annars ett lag jag inte kunnat följa till 100% då dom inte ingår i våran pracc region. Kollar man deras resultat efter majorn så ser man en trend av gröna prickar efter ett flertalet vunna online matcher mot tier två och tre lag, men räcker det verkligen till här?

Sammanfattning:
Två lag helt olika varandra ställer sig i en kamp om en ECS plats, men på förhand känns det som ett redan avgjort möta i mina ögon. North är det bättre laget och har övertaget när vi pratar indviduel nivå och ska bara gå segrande ur denna striden, jag tippar denna matchen på förhand till 2-0 men kommer spel rak vinst North.

Tipsa om CSGO: North vs Avangar 11/3 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

Fördelar/Nackdelar
REKOMMENDERAT SPEL

Spelbolag Odds Spel Insats Spelstopp
1.68 North 5/10 Units N/A Spela nu

100% upp till 1000 kr

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

SPELET

11 mars 2019

MATCHTID: 16:00

Spel: North
Insats: 5/10 Units

ODDS: 1.68

SPELA NU

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades