Spelförslag: Crotone vs Cosenza 26/11 “Serie B”

MATCHEN:

Ny vecka och nya möjligheter att fylla på plånböckerna och även om jag i normala fall inte rekar lag från Italien så har jag i måndagens skrala utbud hittat ett spel från Serie B och den mellan Crotone och Cosenza. En liga som uppenbarligen har visat sig för svår för båda lagen.

Crotone höll inte för Serie A och åkte ut förra säsongen medans Cosenza i serie C tog steget upp till Serie B  efter en magnifikt kval med 7 vinster, 1 oavgjort resultat och 1 förlust.

Men i år  får detta nästan ses som ett bottenmöte där bolagen favoriserar Crotone som vinnare men där jag i min mening anser att denna matchen lika gärna kan sluta 2-0 som 1-1 då ingen av lagen övertygar,  så jag väljer istället att ge mig på ett målspel och det är att Crotone gör mål i andra halvlek till tråkiga 1.58 gånger pengarna.

I den motiveringen bygger jag spelet endast på statistik. För Cosenza är nämligen det laget i Serie B som har spelat merparten av alla sina matcher över 2,5 mål, där 80 procent av alla deras baklängesmål har kommit i andra halvlek och där hälften av  dessa mål har kommit efter 75 minuter.

Den statistiken och det faktum att Crotone har gjort 11 av lagets totalt 14 mål på hemmaplan gör att detta spelförslag känns väldigt realistiskt.

För av dessa 11 mål framåt har 8 av dom kommit i andra halvlek. 4 av dom har kommit efter 75 minuter och 3 av dom har kommit mellan minut 46-60 minuter.

Statistik är inte allt men det underlättar att få en inblick i hur vissa lag spelar, så även i ett bottenmöte i Serie B. 1.58 får spela igång denna veckan. Lycka till!

Mitt spreadsheet-Jorden runt

Time of Goal:

En underbar tabell att läsa av för det här spelförslaget. Till vänster kan vi läsa av när målen för Crotone faller in och till höger kan vi läsa av Cosenzas. Crotone har gjort 8 av 11 mål i andra halvlek och släppt in 6 . En 73 procentlig utdelning. Cosenza har målskillnaden 3/9 på bortaplan. 8 av dessa baklängesmål har kommit i andra halvlek. Chansen för att det ska upprepa sig igen står enligt tabellen i 89 procent just nu.

   

Crotone:

Crotone har raden W3D3L6 efter 12 omgångar och kan trösta sig med att 2 av dessa vinster och samtliga oavgjorda resultat har kommit på hemmaplan. Bara en förlust hemma alltså. Laget har en total målskillnad på 14/17, 11 av dessa har kommit hemma. Det ger ett målsnitt på 1.83 mål framåt per match där 8 av dessa 11 har kommit i andra halvlek.

Cosenza:

Kortfattat om Cosenza är en bedrövlig tabell placering och form. Laget har på 12 matcher spelat ihop 8 poäng och ligger på en 16e plats. Man har raden W1D5L6. Hemmaplan W1D3L2, bortaplan W0D2L4. Total målskillnad 10/18 där man borta bara har gjort 3 mål och släppt in hälften av alla baklängesmålen. 8 av dom har fallit in i andra halvlek.

Inbördes möten:
Inga relevanta inbördes möten mellan dessa 2 lagen

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ 8 av Crotones 11 mål på hemmaplan har kommit i andra halvlek

✅  Cosenza har släppt in 80 procent av alla sina baklängesmål i andra halvlek

⚠ Ett 0-0 resultat

Speltips: Crotone mål andra halvlek

Odds: 1.58

Spelstopp: 21:00

Spelbolag:10bet

Tipsa om Spelförslag: Crotone vs Cosenza 26/11 “Serie B” till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades