Cork City – Limerick Fotboll Irland 16/5

Speltips: Hemmalaget mål i båda halvlekarna

Odds: 1.93

Spelstopp: 20.45

Spelbolag: LeoVegas

Detta odds när något jag inte kan låta bli, det är den TOTALT överlägsna serieledaren på hemmaplan mot ett mittenlag.
Jag förväntar mig att kulramen kommer fram så de kan hålla koll på målen !
För att ni ska förstå hur överlägsna de är ska vi kolla lite på statistiken och tabellen.

De leder tabellen med raden 16-1-0 och målskillnad 48-8 och har 49 p av 51 möjliga. Helt otroligt !!!
De har 18 p ner till 2an och serien är avgjord för länge sedan, men ändå fortsätter de slakta motstånden på löpande band.
Ni kanske minns att jag tipsa om deras förra match förra veckan, båda lagen göra mål?
Då spelade Cork på bortaplan mot serie 2an, den ABSOLUT svåraste matchen de kan få i ligan, och de slaktade dom med 3-0 borta. Det va inget snack heller. Det va ett styrkebesked som imponerade stort på mig och jag sa då att detta lag ska jag rygga i fortsättningen. Det va som att se Real Madrid mot Hallsbergs damlag. (Inget illa ment) Men fy vilken klass skillnad, detta lag har ingenting i denna låga division att göra. 

Motståndet Limerick då ? De har raden 3-2-3 och målskillnad 9-10 på bortaplan och ligger totalt 6a av 12 i tabellen.
Men här ska de alltså gå upp i ringen mot seriens skräck, dessutom på bortaplan !

Inbördes möten då ?
De har möts 3 ggr senaste 1.5 åren och ingen gång har Cork haft hemmaplan, men det verkar ju inte stoppa dom utan har vunnit dessa 3 bortamöten med 2-5, 0-3, 0-3. Och i samtliga möten har Cork gjort mål i båda halvlekarna.
Nu ska de alltså bjuda upp till dans inför sjungande fans och bortalagets målvakt får dra på sig en hockeyutrustning om han ska överleva detta !

Utgångstipset är 3-0 men är hemmalaget på spelhumör kan det bli uppemot 5-0,6-0.

Lycka till alla som ryggar !

Tipsa om Cork City – Limerick Fotboll Irland 16/5 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades