Consadole Sapporo vs Cerezo Osaka Fotboll Japan Cup 28/6

Speltips: 2a

Odds: 2.00

Spelstopp 12.00

Spelbolag: 10Bet

Detta är 8-delsfinalen i Japanska cupen och personligen har jag ingen info alls om hur lagen går in för den eller inte. Men har man tagit sig hit så antar jag att båda lagen har gått in för det iaf, om inte tidigare så absolut nu när de är i utslagningsfasen.

Men anledningen till att jag vågar ta den raka 2an är att det skiljer en OCEAN mellan lagen i ligaspelet, och ligaspelet säger väldigt mkt om lagen.

Det är hemmalaget på plats 16 (av 20) som spelar mot tabell 2an. Bara här höjer ni på ögonbrynen va ?

Hemmalaget har FÖRLORAT 7/9 senaste matcherna och har en katastrofartad form, medan bortalaget har VUNNIT 8/9 senaste matcherna, där 4/5 segrar har varit på bortaplan.

Men hemmalaget har endast 12p och 13-26 i målskillnad efter 16 matcher.
Och bortalaget har enorma 32p och 30-14 i målskillnad efter 16 matcher.
Det är stora skillnader som inte går att se bort ifrån.

Men detta är cupen, första mötet, allt kan hända, men med sån enorm skillnad i ligaspelet så kan jag inte låta bli 2an till jämna och fina oddset 2.00.

Lycka till om ni ryggar !

 

Tipsa om Consadole Sapporo vs Cerezo Osaka Fotboll Japan Cup 28/6 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades