Spelförslag: Cholet vs Chambly FC 1/11 ” förra säsongen blev det 14 mål på 2 matcher”

MATCHEN:

Gårdagens spelförslag gav mig återigen en slags bekräftan på att jag inte var helt ute och cyklade. Man saknade några viktiga pjäser vilket gjorde att man tråkigt nog bara fick 1 skott på mål på 90 minuter. Trots rött kort på Hibernian och videogranskning.

Trots det fick vi pengarna tillbaka och vi kunde glädjas åt att 3 av 4 spel satt återigen. Det innebär att på 2 dagar har vi satt 10 singlar och gått förlorande i 3 av dom. Förhoppningsvis kan vi fortsätta denna trend i November och först ut är en match jag har kollat in från franska National leauge. Den är risky men jag tror att potensialen finns att den sitter. Om vi endast ska utgå från ett historisk perspektiv.

Chambly står som knapp favorit att vinna till 2,50, följt av Cholet till 2.75. Nästan en IDENTISK oddssättning som den vi såg för några dagar sen i Ligue 2 när Clermont mötte Brest och fick med sig 2-2. Trots att Brest knappt släppte in ett mål så fick man 2 emot sig. Oddset var över 3 även den gången.

Nu är vi i ligan under såklart men det finns förutsättningar att även denna kommer bli målrik, oavsett fakta att Chambly är ett defensivt bortalag som bara har gjort 2 mål framåt och släppt in 4 på 5 matcher. så säger inbördes statistiken något helt annat. Dessa 2 lagen gjorde totalt 14 mål på 2 matcher och vann en varsin hemma match.

Cholet ligger 4 poäng efter Chambly med målskillnaden 11/9. Chambly har 13/9 i den statistiken. Av Cholets målproduktion så har 8 av dessa målen kommit på hemmaplan där man även har släppt förbi sig 6.

I min värld så finns det inga självklara favoriter när oddsen på respektive seger är så högt som i  vad den står i just nu.Då ligger nästan krysset närmast till hand.

Denna matchen är 50/50 och ska spelas med en viss försiktighet av dom som ryggar, men jag synar detta spelet med en 1000 lapp och lutar mig tillbaka på förra säsongens inbördes statistik. Sätter utgångstipset 2-2 och hoppas att 3 gånger pengarna tripplar upp insatsen idag. Lycka till!

Mitt spreadsheet-Jorden Runt:

Tabell:

2 jämnsides lag där det inte skiljer mycket mellan dom. Cholet på en 9e plats, Chambly på 6e plats. Det skiljer 4 poäng mellan dom. Cholet är lite sämre på hemmaplan än vad Chambly är, men offensivt är man nästan på samma målskillnad och bakåt har man släppt in lika många mål. Fördelen i det är kanske att Cholet har gjort 8 av sina 11 mål på hemmaplan medans Chambly bara har gjort det 2 gånger på bortaplan.

Cholet:

Cholet är obsegrade i dom 3 senaste matcherna med målskillnaden 6/3. 73 procent av alla deras mål har fallit in på hemmaplan där likaså 67 procent av målen har gått emot dom.

Chambly:

3 raka kryss följdes upp med 5 raka vinster som sen har sviktat med 2 raka 2-0 förluster och 1-1 hemma mot Lyon. Man håller ett lågt snitt generellt men om det håller ikväll återstår att se. Det blev trots allt 14 mål totalt sist man mötte Cholet.

Inbördes möten:

Dessa 2 lagen är inte direkt blyga för att bjuda på målrika matcher. Förra säsongen slutade med en varsin hemmaseger i utklassningstil. 4-2 som följdes upp med 6-2. Totalt 14 mål på 2 matcher.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Inbördes statistiken från förra säsongen slutade med totalt 14 mål på 2 matcher.

✅ Cholet kommer med 2 raka 2-0 förluster på bortaplan

⚠ Cholet spelar har inte spelat många hemma matcher över 2 mål men har gjort det i 2 av dom 5 senaste.

Speltips: Cholet över 1,5 mål

Odds: 3.00

Spelstopp: 20.30

Spelbolag:10bet

Tipsa om Spelförslag: Cholet vs Chambly FC 1/11 ” förra säsongen blev det 14 mål på 2 matcher” till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades