Spelförslag: Chesterfield vs Wrexham “Först på bollen till 1.88”

MATCHEN:

Gårdagens spelförslag blev inte riktigt som jag hade tänkt mig och en självklar besvikelse uppstår alltid när resultaten inte går vägen efter 90 minuter. Det känns väl extra surt när jag ändrade mig i sista minuten från 1x till över 1,5 mål och det blev 0-0. Där brände vi ett odds på 1.95 men jag är fast besluten att ta en snabb revanch idag och har efter många timmars flygande roat mig uppe i luften med att studera en match från National Leauge i England. Jag har verkligen en förkärlek till dom lägre divisonerna där jag vet att inte många håller till vilket ger “orörda odds” ett spelvärde. Speciellt dagens till 1.88 gånger pengarna.

Chesterfield mot Wrexham på Proact Stadium låter väl inte som världens kanonmatch men faktum är att den kommer ge oss spänning i 90 minuter om vi ska gå på denna statistiken.

Wrexham är nämligen det laget som har gjort det första målet i 11 av 16 liga matcher, och i 5 av 8 bortamatcher. Slår man ut det i procent så har man alltså gjort det första målet i 69 procent av alla sina matcher och i 62 procent i sitt bortaspel. Med den statistiken är man näst bäst i hela ligan. Bara serieledarna Salford är bättre med 81 procent.

Wrexhams statistik står sig i förhållande till Chesterfield ljusår ifrån varandra. Chesterfield har en urdålig hemmaform för dagen. 3 förluster och 2 oavgjorda resultat på dom 5 senaste och man har bara gjort första målet i 4 av sina 16 första liga matcher där 2 av dessa 4 har kommit på hemmaplan. Med andra ord så har man gjort första målet i 25 procent av totalen. Wrexham 69 procent. Förstår ni vad jag vill komma?

Jag lägger dagens spelförslag på att Wrexham gör första målet idag till 1.88 gånger pengarna och lägger stor vikt på statistiken, Chesterfields urdåliga form och att Wrexham har grejat det i 11 av 16 tillfällen. Lycka till!

Tabell:

11 av 16 tillfällen har Wrexham gjort första målet, Chesterfield 4 av 16.

Chesterfield:

Chesterfield har varit laget som inte har gjort första målet i dom 12!!!!! senaste matcherna!!

.Wrexham:

Flertalet av Wrexhams matcher har slutat med vinst eller oavgjort vilket skulle innebära att skulle man spela på dom dessa 3 oavgjorda matcherna hade man fått pengarna tillbaka vid 2 av gångerna och vinst på den tredje.

Inbördes möten:

Känns inte relevant sett till dagens spelförslag.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ 11 av 16 tillfällen så har Wrexham gjort första målet

✅ Endast 4 av 16 tillfällen har Chesterfield gjort det

⚠ Det finns alltid en risk med såna här spelförslag så man behöver ju inte köra en maxinsats på det

Speltips:  Wrexham First Goal

Odds: 1.88

Spelstopp: 16.00

Tipsa om Spelförslag: Chesterfield vs Wrexham “Först på bollen till 1.88” till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Spelpaus och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades