Spelförslag: York City vs Chester FC 13/11 National League North

MATCHEN:

Jag är tillbaka efter 2 rejäla bakslag i söndags och lämnade Frankrike i taxi. Det som skulle bli en staty av el toro på Champs-Élysées i Paris byttes ut mot taxi pengar och en resa hem. Det är klart at jag är sjukt besviken på hur det gick i matchen, det bore lögn att förneka det. Speciellt när det blev som jag förutspådde, 1-1.

Men inte ett ända skott på mål i andra halvlek av Nantes? Och Wrexham? Återigen höll statistiken, man gör första målet och man vinner. Men man gör det i fel halvlek.

Små marginaler avgör och små marginaler som tar oss tillbaka till dom lägre divisionerna i England för att återhämta oss där strålkastarna inte är riktade mot mig utan mot Chester FC. Där lägger vi dagens spelförslag till 2.20 gånger pengarna idag med taxi pengarna som blev över.

Det skiljer 10 poäng mellan dessa lagen, i en liga som brukar leverera målglada tillställningar. Chester FC på en femte plats. 29 poäng och 2 poäng upp till Serieledarna Bradford. Bradford som dessutom spelade här i senaste ligamatchen och vann med 4-1. York ligger på en femtonde plats med 8 poäng ner till bottenstriden.

Dagens spelförslag bygger just på Chester,ett målglatt lag som har gjort 32 mål på 16 matcher men som också läcker bakåt och har släppt in 25 mål. Därför har jag svårt att se hur denna matchen skulle sluta mållöst.

Chester har nämligen på sina 12 senaste matcher gjort 2 mål eller fler i 8 av dom och man var obsegrade i 11 raka matcher innan man åkte på säsongens blott 3e förlust. På hemmaplan dessutom.

Om Bradford, som spelar jämnlikt med Chester kan komma hit och vinna med 4-1, som förvisso gör dubbelt så många mål borta som hemma så tror jag inte att Chester ska ha några problem med att göra 2 mål ikväll om bollen rullar deras väg idag. Speciellt inte om York City har släppt förbi sig 22 mål på 15 matcher. Sätter utgångstipset 2-2 och att Chester då gör över 1,5 mål till 2.20 gånger pengarna. Lycka till!

Mitt spreadsheet-Jorden runt

LAGENS 6 SENASTE SPELADE MATCHER:

Inte en match har nån av lagen spelat under 2,5 mål, 5 av 6 tillfällen har Chester FC gjort 2 mål eller fler. Och i 5 av 6 tillfällen har York släppt in 2 mål eller fler. 

York City:

Det blir inga 0-0 matcher när York City spelar och man kommer med 3 raka förluster inför den här matchen. Målskillnaden 9/3 på dessa 3 matcher. Ska man se till lagets 7 senaste matcher så har man släppt in 2 mål eller fler i 6 av dom.

Chester FC:

Halvseg start av Chester som inledde med 2 förluster, 1 vinst och och 2 oavgjorda innan man fick igång målskyttet och är dessutom obesegrade i dom 4 senaste bortamatcherna. Ända nackdelen kan vara att man har släppt in 2 mål i samtliga av sina 3 senaste matcher, men å andra sidan har man gjort flertalet mål framåt istället,

Inbördes möten:Förra årets drabbning slutade 2-0 och 1-1 mellan dessa 2 lagen.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ I 5 av dom 6 senaste matcherna har Chester gjort 2 mål eller mer

✅  York kommer med raka förluster och målskillnaden 9/3

⚠ Fjolårets inbördes möten

Speltips: Chester FC över 1.5 mål

Odds:2.20

Spelstopp:20.45

Spelbolag:10bet

En tanke om “Spelförslag: York City vs Chester FC 13/11 National League North

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.