Spelförslag: York City vs Chester FC 13/11 National League North

MATCHEN:

Jag är tillbaka efter 2 rejäla bakslag i söndags och lämnade Frankrike i taxi. Det som skulle bli en staty av el toro på Champs-Élysées i Paris byttes ut mot taxi pengar och en resa hem. Det är klart at jag är sjukt besviken på hur det gick i matchen, det bore lögn att förneka det. Speciellt när det blev som jag förutspådde, 1-1.

Men inte ett ända skott på mål i andra halvlek av Nantes? Och Wrexham? Återigen höll statistiken, man gör första målet och man vinner. Men man gör det i fel halvlek.

Små marginaler avgör och små marginaler som tar oss tillbaka till dom lägre divisionerna i England för att återhämta oss där strålkastarna inte är riktade mot mig utan mot Chester FC. Där lägger vi dagens spelförslag till 2.20 gånger pengarna idag med taxi pengarna som blev över.

Det skiljer 10 poäng mellan dessa lagen, i en liga som brukar leverera målglada tillställningar. Chester FC på en femte plats. 29 poäng och 2 poäng upp till Serieledarna Bradford. Bradford som dessutom spelade här i senaste ligamatchen och vann med 4-1. York ligger på en femtonde plats med 8 poäng ner till bottenstriden.

Dagens spelförslag bygger just på Chester,ett målglatt lag som har gjort 32 mål på 16 matcher men som också läcker bakåt och har släppt in 25 mål. Därför har jag svårt att se hur denna matchen skulle sluta mållöst.

Chester har nämligen på sina 12 senaste matcher gjort 2 mål eller fler i 8 av dom och man var obsegrade i 11 raka matcher innan man åkte på säsongens blott 3e förlust. På hemmaplan dessutom.

Om Bradford, som spelar jämnlikt med Chester kan komma hit och vinna med 4-1, som förvisso gör dubbelt så många mål borta som hemma så tror jag inte att Chester ska ha några problem med att göra 2 mål ikväll om bollen rullar deras väg idag. Speciellt inte om York City har släppt förbi sig 22 mål på 15 matcher. Sätter utgångstipset 2-2 och att Chester då gör över 1,5 mål till 2.20 gånger pengarna. Lycka till!

Mitt spreadsheet-Jorden runt

LAGENS 6 SENASTE SPELADE MATCHER:

Inte en match har nån av lagen spelat under 2,5 mål, 5 av 6 tillfällen har Chester FC gjort 2 mål eller fler. Och i 5 av 6 tillfällen har York släppt in 2 mål eller fler. 

York City:

Det blir inga 0-0 matcher när York City spelar och man kommer med 3 raka förluster inför den här matchen. Målskillnaden 9/3 på dessa 3 matcher. Ska man se till lagets 7 senaste matcher så har man släppt in 2 mål eller fler i 6 av dom.

Chester FC:

Halvseg start av Chester som inledde med 2 förluster, 1 vinst och och 2 oavgjorda innan man fick igång målskyttet och är dessutom obesegrade i dom 4 senaste bortamatcherna. Ända nackdelen kan vara att man har släppt in 2 mål i samtliga av sina 3 senaste matcher, men å andra sidan har man gjort flertalet mål framåt istället,

Inbördes möten:Förra årets drabbning slutade 2-0 och 1-1 mellan dessa 2 lagen.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ I 5 av dom 6 senaste matcherna har Chester gjort 2 mål eller mer

✅  York kommer med raka förluster och målskillnaden 9/3

⚠ Fjolårets inbördes möten

Speltips: Chester FC över 1.5 mål

Odds:2.20

Spelstopp:20.45

Spelbolag:10bet

Tipsa om Spelförslag: York City vs Chester FC 13/11 National League North till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades