Chemnitzer vs Fortuna Köln (20/9) Tredje gången gillt till otroliga 2,60

2 dagar i rad har man hittat odds till över 2 gånger pengarna och båda gångerna kunde vi glädjas åt till självklara vinster. Först en 3-1 seger i Rumänien i måndags som sedan följdes upp med en stabil 3-0 seger igår från den franska andra divisionen. Segern va aldrig hotad. Men frågan är om inte detta tar priset att gå för tredje gången gillt.  En match från tyska tredje divisonen som tar priset till generösa 2,60 gånger pengarna.

Chemnitzer på en 19e plats i ligan, med endast 6 inspelade poäng på 8 matcher. 1 vinst, 3 oavgjorda och 4 förluster och målskillnaden 9/14 i målskillnad. Lägg där till att man inte har vunnit någon av sina 8 senaste matcher. Lagets enda seger för säsongen kom på hemmaplan och har sen följts upp med 2 av lagets fyra oavgjorda och en förlust. MEN …jag vill verkligen betona det ordet när man kollar in dagens motståndare.

Fortuna Köln ligger på en andra plats i ligan och har ännu inte förlorat efter 8 spelade omgångar. Med 5 vinster, 3 oavgjorda och 0 förluster, är man tillsammans med Padersborn dom ända 2 lagen i ligan som är obesegrade hittills. Lägg där till en målskillnad på 16/5. Man har dessutom inte tappat poäng på sina 6 senaste bortamatcher.

Bollen är rund och allt kan hända, det har vi lärt oss med tiden men att inte testa på detta oddset är tjänstefel. Sett till lagens prestationer och form. Jag synas 2,60 idag. Lycka till men inte för mycket!

http://www.spreadsheet.se/669867

Speltips: Fortuna Köln@2,60

Spelstopp: 19.00

Bolag: Unibet

 

Tipsa om Chemnitzer vs Fortuna Köln (20/9) Tredje gången gillt till otroliga 2,60 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades