Chamois de Chamonix – LHC Les Lions (1/12) Frankrike; Ligue Magnus

Chamois de Chamonix – LHC Les Lions(Lyon HC)

Dagens match är hämtad i Frankrike, där 11:e platsen Chamoix ska ta emot 5:e platsen Lions. Chamonix är verkligen inte bland dom bästa lagen i ligan, med 23 matcher spelade har man bara 4 vinster med sig och har stora problem med försvaret både hemma och borta. Chamonix snittar 3.65 insläppta mål per match och gör bara 1.65 mål framåt. Det blir tufft för Chamonix ikväll när Les Lions kommer på besök, ett lag som verkligen hittat formen dom senaste matcherna. Les Lions har 5 raka vinster i bagaget och självförtroendet är på topp. 13 vinster har Lions av 22 möjliga, och med formen dom har just nu så ska Chamonix inte vara något större problem ikväll.

Jag tror på en målrik match ikväll med mycket puckar åt samma håll, utgångstipset är 2-4 eller 2-5 och jag väljer att spela -1 på Leovegas till 1.66 i odds. Om Lions vinner med 1 mål så får vi pengarna tillbaka, 2 mål = vinst.

Lycka till vid rygg!

Tipsa om Chamois de Chamonix – LHC Les Lions (1/12) Frankrike; Ligue Magnus till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades