Spelförslag: Chambly FC vs Boulogne 14/9 “1.97 testas med bra chans”

MATCHEN:

Kan dagens spelförslag motsvara gårdagen ? Under 2,5 mål. oavgjort i halvtid och x2. Jag var så rätt inne på spelet igår att jag håller mig kvar i Frankrike tills lördag. Le Mans och Tours blev exakt vad statistiken visade. 0-0 trots ett massivt övertag av hemmalaget så parkerade Tours bussen på egen planhalva och höll nollan för sjätte gången den här säsongen. 

Idag fortsätter vi resan och kör 3 timmar norrut tills vi kommer till Chambly vars stad gjorde sig känd genom att skicka upp 456 luftballonger i luften och tog plats i Guiness rekordbok. 1000 tals åskådare fick sen se en engelsk pilot kollidera med en kraftledning. Lyckligtvis utan dödsfall inblandat. Allt detta kan man läsa om i Le Tèlègramme för den som vill veta mer.

Ser vi till hur säsongen har börjat för dessa 2 lagen så har Boulogne öppnat bäst av alla lag och leder ligan för tillfället med 4 vinster, 1 oavgjord och en förlust på 6 första matcher. Man är obsegrade hemma och har raden W1D1L1 i sitt bortaspel. Deras målskillnad är 8/3 och man har hålit nollan i 4 av dessa 6 matcher. Ingen av deras 3 bortamatcher har gått över 2,5 mål

Chambly FC har absolut inte på något sätt börjat sin säsong dåligt. Man har ännu inte förlorat och kryssade 3 raka matcher innan man fick ordning på sitt spel med 2 raka vinster. MEN kom ihåg att det är 2 formstarka lag som möts, där bortalaget har bäst målskillnad samt inbördes möten. Boulogne har nämligen aldrig förlorat mot Chambly. Sen 2014 har dessa 2 lagen möts 8 gånger. Boulogne har 3 vinster, övriga 5 har slutat oavgjort.

Jag skulle vilja spela x2, men oddset är för lågt, jag skulle kunna tänka mig att spela ett rakt kryss men det är för risky. Så jag kör ett DNB på Boulogne till fina 1.97 och garderar mig imed att få pengarna tillbaka om statistiken visar sig slå in för femte gången på Chambleys hemmaplan. Lycka till!

Mitt Spreadsheet 10.000 på 30 dagar.

Tabell:

Bäst form har Boulogne med 13 inspelade poäng på 6 matcher vilket även har tagit dom upp på en förstaplats i Franska National.

Chambly:

Boulogne:

Inbördes möten:

Läser vi av denna tabellen så kan vi konstatera en sak. Chambly har ALDRIG vunnit mot Boulogne.  Och vid 4 av 4 tillfällen på hemmaplan  för Chambly har dessa 2 lagen följande rad: 2-2, 0-0, 1-1 och 1-1.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Champley har aldrig vunnit mot Boulogne

✅ Boulogne har hållit nollan i 4 av sina 6 första matcher

⚠ Risk för ännu en kryss match

Speltips: Boulogne DNB

Odds: 1.97

Spelstopp: 20.00

Spelbolag:https://5spades.com/888-Sport

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.