Spelförslag: Chambly FC vs Boulogne 14/9 “1.97 testas med bra chans”

MATCHEN:

Kan dagens spelförslag motsvara gårdagen ? Under 2,5 mål. oavgjort i halvtid och x2. Jag var så rätt inne på spelet igår att jag håller mig kvar i Frankrike tills lördag. Le Mans och Tours blev exakt vad statistiken visade. 0-0 trots ett massivt övertag av hemmalaget så parkerade Tours bussen på egen planhalva och höll nollan för sjätte gången den här säsongen. 

Idag fortsätter vi resan och kör 3 timmar norrut tills vi kommer till Chambly vars stad gjorde sig känd genom att skicka upp 456 luftballonger i luften och tog plats i Guiness rekordbok. 1000 tals åskådare fick sen se en engelsk pilot kollidera med en kraftledning. Lyckligtvis utan dödsfall inblandat. Allt detta kan man läsa om i Le Tèlègramme för den som vill veta mer.

Ser vi till hur säsongen har börjat för dessa 2 lagen så har Boulogne öppnat bäst av alla lag och leder ligan för tillfället med 4 vinster, 1 oavgjord och en förlust på 6 första matcher. Man är obsegrade hemma och har raden W1D1L1 i sitt bortaspel. Deras målskillnad är 8/3 och man har hålit nollan i 4 av dessa 6 matcher. Ingen av deras 3 bortamatcher har gått över 2,5 mål

Chambly FC har absolut inte på något sätt börjat sin säsong dåligt. Man har ännu inte förlorat och kryssade 3 raka matcher innan man fick ordning på sitt spel med 2 raka vinster. MEN kom ihåg att det är 2 formstarka lag som möts, där bortalaget har bäst målskillnad samt inbördes möten. Boulogne har nämligen aldrig förlorat mot Chambly. Sen 2014 har dessa 2 lagen möts 8 gånger. Boulogne har 3 vinster, övriga 5 har slutat oavgjort.

Jag skulle vilja spela x2, men oddset är för lågt, jag skulle kunna tänka mig att spela ett rakt kryss men det är för risky. Så jag kör ett DNB på Boulogne till fina 1.97 och garderar mig imed att få pengarna tillbaka om statistiken visar sig slå in för femte gången på Chambleys hemmaplan. Lycka till!

Mitt Spreadsheet 10.000 på 30 dagar.

Tabell:

Bäst form har Boulogne med 13 inspelade poäng på 6 matcher vilket även har tagit dom upp på en förstaplats i Franska National.

Chambly:

Boulogne:

Inbördes möten:

Läser vi av denna tabellen så kan vi konstatera en sak. Chambly har ALDRIG vunnit mot Boulogne.  Och vid 4 av 4 tillfällen på hemmaplan  för Chambly har dessa 2 lagen följande rad: 2-2, 0-0, 1-1 och 1-1.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Champley har aldrig vunnit mot Boulogne

✅ Boulogne har hållit nollan i 4 av sina 6 första matcher

⚠ Risk för ännu en kryss match

Speltips: Boulogne DNB

Odds: 1.97

Spelstopp: 20.00

Spelbolag:https://5spades.com/888-Sport

Tipsa om Spelförslag: Chambly FC vs Boulogne 14/9 “1.97 testas med bra chans” till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Spelpaus och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades