Chacarita Juniors – Boca Unidos 06/17 (Nattspel)

Speltips: Hemmalaget över 1.5 mål

Odds: 1.82

Spelstopp: 02.00

Spelbolag: Leovegas

 

Chacarita Juniors ligger på 3dje plats i tabellen med 2 mindre spelade matcher än 2:a platsen. 2ndra platsen betyder upplyttning och med 2 vinster för Chacarita så ligger dom på delad andraplats.

Motståndet Boca Unidos har varit under all kritik i år, dom ligger på 21:a plats i tabellen och med 17 matcher spelade har dom bara vunnit 1 gång i år!

 

Oddset på rak 1:a är för lågt, så vi kör över 1.5 mål. I dom senaste 5 hemmamatcherna har dom gjort över 1.5 mål 3 gånger, och mot detta bottenlaget måste dom klara att göra det igen.

Lycka till vid rygg!

Tipsa om Chacarita Juniors – Boca Unidos 06/17 (Nattspel) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades