Dagens spelförslag: Carlisle vs Tranmere Rovers 15/9 “Går emot en nykomling till 1.93”

MATCHEN:

Vi rullar vidare efter gårdagens förlust och lämnar Chambly med fickorna fulla av förlorade spelkuponger. 2-0 såg jag inte riktigt komma sett den inbördes historik som har speglat lagen genom åren. Men vi biter ihop och tar oss 55 mil norrut när vi halvvägs till Glasgow tar andra avfarten på M6 och svänger av mot Carlisle där slutligen rullar förbi och parkerar bara en stenkast från Brunton Park. Jag tror mig har hittat fint spelförslag idag mellan Carlisle och Tranmare Rovers.

Tranmare Rovers som efter flera år i Vanarama National Leauge till slut tog sig upp i Leauge two efter en lysande säsong i det nedre seriesystemet har som nykomling gjort det bra och ligger för närvarande på en tionde plats i tabellen. Notera att det skiljer bara 6 poäng mellan dom och serieledande Lincoln City och 3 poäng upp till Carlisle som innehar fjärdeplatsen. Med andra ord så är det en väldigt jämn tabell om man ska summera ligan efter 7 omgångar.

Tranmare har som sagt startat sin säsong  bra med 2 vinster, 4 oavgjorda och 1 förlust.Man har dock ännu inte tagit någon seger i sitt bortaspel där man står på raden W0D2L1 och målskillnaden 5/6.

Carlisle är ingen nykomling och är inne på sin fjärde säsong i Leauge two. Man har spelat bra och är med i toppen av tabellen med 4 vinster, 1 oavgjort resultat och 2 förluster. Man har ännu ingen förlust på hemmaplan och står med raden W2D1L0 efter 3 spelade matcher.

Kom ihåg att dessa 2 lagen åkte ur leauge One samtidigt säsongen 2013/2014 där Tranmere Rovers rasade ytterligare en divison medans Carlisle höll sig kvar. Det kan i min värld ses som att man är det “bättre” laget när viket som helst egentligen ställs mot en nykomling. Oavsett liga och land.

Backar vi bandet några år och kollar in inbördes så har Carlisle haft lätt för Tranmere hemma på Brunton Park 3 vinster,1 0-0 match och 1 förlust. Historia och gammal statistik i all ära. Men Tranmere är en nykomling, Carlisle är det inte. Jag spelar dett DNB till hemmalaget till prisvärda 1.93 gånger pengarna MEN jag lyfter samtidigt ett varnings finger för Tranmere Rovers stora målgörare James Norwood  som har gjort 7 av lagets 8 mål hittills. Lycka till!

Mitt Spreadsheet 10.000 på 30 dagar.

Tabell:

Carlistle:

En detalj att ta med är att Carlisle i 4 av 7 matcher har varit laget som har gjort mål först. Laget har målskillnaden 5/3 på hemmaplan vilket ger ett insläppt mål per match och 1.67 mål framåt. Trots det har man gått till halvtidsvila i 71 procent av alla sina matcher med ett oavgjort resultat på resultat tavlan.

Tranmere Rovers:

Tranmere har målskillnaden 5/6 på bortaplan där man till skillnad från Carlisle snittar 1.67 mål framåt men släpper in 2. För övrigt har man en felfri rad med bara en förlust på 7 matcher.

Inbördes möten:

Hemma på Brunton Park harCarlisle har vunnit 3 av dom 5 senaste mötena mot Tranmare.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Carlisle är obesegrade hemma efter 3 omgångar med raden W2D1L0

✅ Tranmare är nykomlingar.

⚠ James Norwood 7 mål för Tranmere.

Speltips: Carlisle DNB

Odds: 1.93

Spelstopp: 16.00

Spelbolag:https://5spades.com/888-Sport

Tipsa om Dagens spelförslag: Carlisle vs Tranmere Rovers 15/9 “Går emot en nykomling till 1.93” till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades