Bundesliga II. 2018-10-21. Hamburger SV-Bochum.

 


Skönt med en vinst på senaste reken! Fint odds till 2,2-2,3, det var värt det, trotts den nagelbitare det var! Morgondagens speltips är inte tänkt att bli lika nervöst.

Speltips:

Mitt spel för söndagen blir på ett lag jag har följt mycket denna säsong. Hamburg är ett lag som enligt mig inte har något att göra i Bundesliga II utan ska upp till, Bundesliga i år! Dom inledde II:an med att vinna 5/6 matcher! Och där man dominerade spelet och visade att man nog är det farligaste laget i II:an just nu. Efter fem raka vinster så åkte dom på en rejäl käftsmäll på hemmaplan, där dom tappade det helt och förlorade med hela 5-0 mot ett mittenlag. Båda matcherna efter blev tråkiga  och slutade båda 0-0, tror att det var mycket hjärnspöken som spelade in här och man inte vågade gå fullt framåt som man vanligtvis brukar, utan man spelade istället defensivt och det blev två riktigt tråkiga matcher som dom egentligen borde ha vunnit! Dock så hittade dom tillbaka till sitt spel och vann senaste matchen på bortaplan och ligger nu på en fjärdeplats. Dagens match spelas hemma, dom möter ett mittenlag som inte är i närheten av samma klass som Hamburg. För mig finns inget annat än Hamburg vinner denna. Dom måste dessutom helt enkelt vinna denna för att inte tappa mer i tabellen. Utgångstips blir 1-0, 2-0.

 

Så mitt spel blir rak 1:a.

Odds, 1,88.

Hamburg

Hamburg är ett lag som jag har följt mycket denna säsong. Tycker dom spelar rolig fotboll och är klassen bättre än dom flesta lagen i Bundesliga II. Efter nio spelade matcher ligger man på en fjärdeplats med ett record av 5-2-2 och en målskillnad på 12-11. Deras vinster har dom förtjänat alla fem. Kryssmatcherna tycker jag dom får skylla sig själva för. Där dom blev rädda efter åkte på en 5-0 förlust (en match dom faktiskt ägde spelet, men inget funkade och motståndarna lyckades göra mål på alla skott mot mål dom fick), och istället gick man till en defensiv fotboll som inte riktigt var likt hur dom spelat tidigare. Två 0-0 matcher i rad säger lite enligt mig. Men senaste matchen spelade dom med samma självförtroende som tidigare, så det känns som dom har hittat tillbaka till sin stil och insett att dom inte vinner matcher på det defensiva. Tror att alla hjärnspöken är borta och dom är riktigt hungriga på tre poäng imorgon på hemmaplan, för att gå upp i delad serieledning!

 

 

Bochum

Bochum är ett av mittenlagen i Bundesliga II och i min ögon inte i närheten av samma klass som Hamburg! Dom ligger på en åttonde plats efter nio spelade, 4-2-3 och med en målskillnad på 16-10. Den matchen som sticker ut mest är nog när dom lyckades knipa poäng mot Paderborn, där dom hämtade upp ett 2-0 underläge. Men, morgondagens match ser jag inte att dom kommer få med sig poäng från, Hamburg är helt enkelt för bra!

Saker som talar FÖR och EMOT spelen: 

✅  Hamburg är spelmässigt överlägsna dom flesta lagen i Bundesliga II. 

✅  Hamburg har lärt sin läxa att inte underskatta dom sämre lagen, och har svårt att se det skulle hända igen, dom har ett mål för säsongen, att vinna, och tror det är exakt vad dom kommer göra imorgon! 

✅  Hamburg är otroligt bra på att behålla en ledning, leder dom är det sällan dom tappar det, utan dom är duktiga på att kontrollera matchbilden. 

⚠️  Det som talar mot spelet är nog att Hamburg har mycket press på sig att dom ska vinna, och att dom underskattar sin motståndare, dock har jag väldigt svårt att se dom skulle göra om det misstaget!

  • Speltips:  Hamburg, rak 1:a

  • Odds: 1,88

  • Spelstopp: 13.30

  • Spelbolag: https://5spades.com/RoyRichie-sport

  • Insatts: 1000kr

 

 

 

 

   

Tipsa om Bundesliga II. 2018-10-21. Hamburger SV-Bochum. till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades