Spelförslag: Brest vs Red Star 93 2/11 “Dagens drag till 1.68”

MATCHEN:

Kanske blev jag lite väl över modig sist jag rekade att Brest skulle vinna andra halvlek till 1.98 gånger pengarna. Förvisso ledde man med 2-0 men tappade till 2-2, dock trodde jag att 3-2 skulle komma och att vi i såfall hade fått pengarna tillbaka.

Men jag vågar nästan offra mitt högra ben att fredagens spelförslag bjuder på en ren och skär revanch och att vi får pengarna tillbaka. För jag kan inte i min vildaste fantasi se hur detta spelförslag kan fälla oss.

Att 10bet bjuder på 1.68 gånger pengarna på att Brest gör över 1,5 mål medans Unibet ger 1.61 gånger är bara en gåta för mig. Det är i mitt tycke som en skänk från ovan och ska spelas alla dagar i veckan.

Har summerat allting och kan väl bara kortfattat konstatera att Brest har gjort 2 mål eller fler i dom 7 senaste liga matcherna med målskillnaden 22/8. Red Star 93 har på sina senaste resultat släppt in 2 mål eller fler i 4 förluster på dom 6 senaste. Deras målskillnad skrivs till  5/14.

Mitt spreadsheet: Jorden runt med el toro.

Tabell:

En spektakulär tabell där Brest ligger på en tredje plats med samma poäng som Lens fast med en sämre defensiv. Red Star 93 ligger näst sist med 8 poäng och ligger 18 poäng efter Brest. Av Brest 26 poäng så har 13 av dom fallit in på hemmaplan, Red star har tagit 2 av sina 8 på bortaplan. Hemmalaget har ligans bästa anfall med 25 mål på 12 matcher medans Red Star har släppt in nästa lika många (21), Det råder en enorm klass skillnad mellan dessa 2 lagen.

Brest:

En exemplarisk inledning på säsongen av Brest som på sina 12 första liga matcher har 2 oavgjorda, 2 förluster och 8 vinster. Man har gjort 2 mål eller fler på dom 7 senaste matcherna. Man är obsegrade i dom 8 senaste matcherna och har vunnit dom 4 senaste hemma matcherna med 3-2, 5-1, 4-1 och 1-0.

Red Star 93:

Red Star är precis så bedrövliga som raden visar och man har på 12 matcher bara hämtat poäng vid 4 tillfällen. 2 vinster och 2 oavgjorda följt av 8 förluster. 

Lagens 6 senaste:

1,68 gånger pengarna på 10bet att Brest gör över 1,5 mål spelas alla dagar i veckan. Dom 6 senaste matcherna talar sitt tydliga språk. Brest har på sina 6 matcher gjort 2 mål eller fler i ALLA av dom, Red Star 93 har släppt in 2 mål eller fler i alla 4 förlusterna följt av en 2-0 vinst hemma mot AC Ajaccio och 0-0 borta mot Clermont.

Inbördes möten:

Båda lagen möttes 2 gånger säsongen 2016/ 2017. Brest vann borta med 3-0 och föll hemma med 1-0.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Brest har gjort 2 mål eller fler i dom 7 senaste matcherna.

✅ Brest målskillnad på dom 12 första liga matcherna ligger 25/13. Red Star 93 har 9/21.

⚠  Bara en ren underskattning av Brest skulle kunna förstöra denna kvällen.

Speltips:  Brest över 1,5 mål

Odds:  1.68

Spelstopp: 20:00

Spelbolag: 10bet

Tipsa om Spelförslag: Brest vs Red Star 93 2/11 “Dagens drag till 1.68” till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades