Brage – Västerås SK (Fotboll/ Sverige: Division 1 Norra 28/8)

Hemmalaget som ligger först i tabellen och total dominerat division 1 norra! Hela 38 poäng med målskillnad 36-13 på 15 matcher! Så snittet är vackert. Total dominans medans bortalaget Västerås SK då har de gått rätt så bra för men de är inte Brage liksom. 24 poäng och släppt in 20 mål och gjort 29 mål! Så de är inte lika fin statistik som Brage har.

Senaste 5 mötena mellan dessa lag har Brage vunnit 4/5 och Västerås 1/5! Sist de mötes var det hemma hos Västerås den 26/6 och den matcher slutade 1-2 till Brage! Denna gång är de på hemmaplan med sin publik så de lär bli mer mål och mer energi än på bortaplan!

Denna match ska helt enkelt Brage ta och vinna, jag tror på 2-0 och de kommer nog köra fullt ös och full press redan från första minuterna.

Lycka till rygg så kammar vi hem en fin vinst på oddset ikväll.

Speltips: Brage vinst
Odds: 1.66

Spelstopp: 19:00

Spelbolag: Bethard


Tipsa om Brage – Västerås SK (Fotboll/ Sverige: Division 1 Norra 28/8) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades