Spelförslag: Boulogne vs Le Mans 4/10 “målproduktionen ligger på hemmalaget”

MATCHEN:

Gårdagens spelförslag satt fint till 1.84 gånger pengarna och jag går för tredje raka med att kolla in en match från franska Championnat National och den mellan Boulogne och Le Mans. Det är 2 bra som möts men jag tycker att spelvärdet ligger i händerna på hemmalaget Boulogne som har öppnat säsongen på bästa möjliga sätt och leder ligan efter 9 omgångar med 6 vinster, 1 oavgjord och 2 förluster. Le Mans är inte sämre dom och trots att man ligger på en sjätteplats så skiljer det bara 3 poäng mellan dessa lagen.

MEN det som skiljer dessa 2 lagen åt är inte den totala målskillnaden, Boulogne 13/5, Le Mans 12/8. Det intressanta är att Boulogne har gjort 10 av sina 13 mål på hemmaplan och bara släppt in 2. Man har dessutom inte förlorat en match hemma och har 4 vinster av 4 möjliga.  Le Mans har däremot har släppt in 6 av lagets 8 baklängesmål på resande fot och stått för 7 av lagets 12 mål framåt.  Deras bortarad står på 2-2-1 efter 5 matcher.

Ur min synvinkel tänker jag här: Det är ett obesegrat hemmalag med 4 av 4 vinster hemma där 10 av lagets 13 mål har fallit in och man möter ett kryssvänligt lag där Le Mans har kryssat 4 gånger på 9 matcher och där man dessutom har släppt in 6 av lagets 8 mål i sitt bortaspel. Jag spelar Asian -0,25 där vi får hälften av insatsen tillbaka om matchen slutar oavgjort och full vinst om Boulogne vinner oavsett resultat efter 90 minuter. 1.90 på Unibet spelas.

Tabell:

Serieledarna Boulogne på en första plats med samma poäng som Laval och 3 poäng före Le Mans på deras sjätteplats. Hemmastarka med 4 raka vinster och 10/2 i målskillnad på hemmaplan. Man har det näst bästa försvaret i ligan och har totalt bara släppt in 5 mål. Bara Chambly är bättre på den statistiken med sina 4 mål.

Boulogne:

Boulogne är obsegrade hemma och har på 9 matcher 6 vinster,1 oavgjord och 2 förluster.

Le Mans:

Le Mans 4 oavgjorda och 4 vinster på 9 matcher och bara en förlust. Den förlusten kom i deras bortaspel för 2 omgångar sen.

Inbördes möten:

Man får backa flera år för att få fram statistik och inbördes möten mellan dessa 2 lagen men om man ska gå på den raden så har Boulogne vunnit 2 av 3 möten hemma. man kan ta den statistiken med en nypa salt

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Boulogne är obesegrade hemma och målskillnaden 10/2

✅ Le Mans har släppt in 6 av 8 mål på bortaplan

⚠ Le Mans är ett kryssvänligt lag

Speltips: Boulogne Asian -0,25

Odds: 1.90

Spelstopp:20.30

Spelbolag:https://5spades.com/888-Sport

 

Tipsa om Spelförslag: Boulogne vs Le Mans 4/10 “målproduktionen ligger på hemmalaget” till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades