Speltips: Boston Celtics @Cleveland Cavaliers (Basket: NBA 18/10)

I nattens basket har vi toppmöte i säsongsstarten på NBA 20017/2018 mellan två riktigt grymma lag som har möjlighet att vinna hela NBA i år! Lagen jag pratar om är Boston Celtics och Lebrons James egna Cavaliers! Idag kommer Cleveland vara på hemmaplan och ha fansen på plats men deras stjärna och legenden i NBA just nu är skadad! Yes ni hörde rätt! Lebron James är skadad men det stoppade inte honom för att spela en match i försäsongen med sin skada men den skadan blev värre! Så vi får se hur det ser ut för honom inatt!

Boston celtics har verkligen spänt musklerna detta år och tradat till sig riktigt bra spelare! Boston lyckades sno Clevelands Kylie Irving som är pointguard i Boston celtics i år och de han visade i försäsongen var att han vill verkligen stå i centrum och få till sig en titel på sin egen hand och inte stå under Lebron James! Så Irving kommer hem igen till Cleveland igen inatt men denna gång ska han spela emot Cleveland och inte med! Fansen lär bua ut honom och skrika på honom men det kommer bara att göra Irving bättre idag! Allt buade och skrikande älskar Irving! De då han lägger in 6de växeln och gasar!

Spelet jag valt att spela är pågrund av hur det såg ut i försäsong och bred på truppen! Dessutom verkar det som att lebron kommer ta det lugnt inatt för sin skada om han ens får speltid medans Boston har hela start femman redo för gå för en titel!

Spelet är Boston celtics +3,5 till 1,9 i odds!

Speltips: Boston celtics +3,5

Spelstop: 02:00

Spelbolag 888sport

  • Här har ni min spreadsheet också där jag kört under försäsongen! Notera att försäsonger är alltid svårare än själva riktiga ligan!

 

(mer…)

Tipsa om Speltips: Boston Celtics @Cleveland Cavaliers (Basket: NBA 18/10) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades