Spelförslag: Billericay Town vs Chesterfield 20/11 “FA Cupen”

MATCHEN:

Bra tryck på statistik börsen igår. Den Bosch gjorde processen kort och gjorde mål redan efter 8 minuter och därmed satt 2 av 3 rekar den här helgen. Salford City tog en enkel seger i lördags när man slog Aldershot med 4-0 men jag lyckades inte kompletera dubbeln med Chester som återigen inte höll trycket för reken.

Andra matchen i rad och mållösa i 180 minuter. Jag är ganska övertygad om att målen snart kommer trilla in och jag kommer följa upp deras nästa hemma mot Darlington. Tredje gången gillt.

Jag kommer även följa upp en del andra lag denna vecka, Wrexham bland annat som fick sin statistik bruten i helgen. Tror inte att det sker 2 matcher i rad nämligen. 

Det är ett klent utbud på matcher idag så jag vänder blickarna mot morgondagen och engelska FA Cupens returmöte  mellan Billericay Town och Chesterfield. 2 lag som spelar i 2 helt olika divisoner men som fick med sig 1-1 i första mötet.

Billericay Town i National Leauge South och Chesterfield i National Leauge. Man kan jämföra statusen i dessa divisoner som med en cupmatch i Sverige mellan ett division 4 lag som möter ett division 6 lag. Det skiljer inte mycket och därför är oddsen satta därefter gällande en hemma och en bortavinst.

Jag går på ett annat spelförslag idag och det är att båda lagen gör mål till 1.80 gånger pengarna. Fint odds när Unibet erbjuder 1.68 för samma lina.

Det är hemmalaget Billericay Town som nu är favoriter till att gå vidare i turneringen, sett till deras hemmaform där man är obsegrade, men jag kan ändå inte räkna bort Chestefield som trots allt ligger 2 divisoner över och håller sitt målsnitt med 1 mål  framåt och 1 mål bakåt i sitt bortaspel.

Så för att inte favorisera någon. Ska vi säga 1-1 efter full tid som det blev för 10 dagar sedan där Billericay Town går vidare på straffar?

Mitt spreadsheet-Jorden runt

Oddsjämförelse:

Det skiljer sig en hel del i odds på dessa 2 bolag. 1.80 på 10Bet och 1,67 på Unibet på att båda lagen gör mål.

Billericay Town:

Billericay Town är ett topplag i National Leauge South och ligger på en andra plats med bara 2 poäng upp till förstaplatsen. Man är obsegrade i dom 8 senaste matcherna och har släppt in mål i 5 av dom och i dom 4 senaste om man ska dra det ett steg längre.

Deras totala målskillnad är 31/17.På hemmaplan skrivs den till  15/19. Det ger ett målsnitt på 1.88 mål framåt och 1.13 mål bakåt. På hemmaplan är man dessutom obesegrade med 5 vinster och 3 oavgjorda matcher.

Chesterfield:

Det är svårt att hitta ett mer kryssvänligt lag än Chesterfield som har kryssat 9 gånger på dom 11 senaste matcherna där man innan dess stod för 6 raka förluster och 3 vinster.

Ett lag som närmar sig bottenstriden i National Leauge som med 18 poäng bara är 7 poäng före bottenlaget Dover Atletic. På sina 10 senaste matcher så har båda lagen gjort mål i 7 av dom.

Inbördes möten:

Tar man en titt på båda lagens 5 senaste matcher så har alla matcher för Billericay Town slutat med att båda lagen har gjort mål och i 4 av dom 5 senaste för Chesterfield. Första mötet slutade 1-1. 

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ 2 lag som oftast står för mål åt båda hållen

✅  Båda lagen håller snittet med minst 1 mål framåt per match.

⚠ kryssvänliga lag.

Speltips: Båda lagen gör mål

Odds: 1.80

Spelstopp: 20.45

Tipsa om Spelförslag: Billericay Town vs Chesterfield 20/11 “FA Cupen” till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Spelpaus och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades