Spelförslag: Beijing Guoan vs Jiangsu Suning 10/8 “1.84 är taget”

MATCHEN:

Jag värmer upp fredagen med att kolla in ett Asian -1 spel till 1.84 gånger pengarna då jag anser att Beijing Guoan målfyrverkeri är en klass för sig med 2.78 mål framåt per hemma match. Likaså deras förmåga att spela över 2,5 och 3,5 mål inför sin publik. Det har man nämligen gjort i 78 respektive 67 procent av sina 9 hemma matcher. Där man även är obsegrade hittills. Pengarna tillbaka på uddamåls seger och hela vinsten om man vinner med 2 mål eller fler spelas,

Mitt Spreadsheet 27e Juli vs 27e Augusti:

En sammanfattning av tabellen och lagen:

Beijing Guoan är säsongens bästa lag för tillfället men jagas av lagen bakom. Det skiljer exempelvis bara 5 poäng mellan dom och Jiangsu Suning som man möter idag. Man är tillsammans med Guangzhou ligans bästa hemmalag och är det laget som har öst in mest mål hittills. 39 mål och är ensam på den tronen av att ha spelat över 2,5 mål i 13 av 16 liga matcher den här säsongen. Man har även bäst form för dagen med 18 poäng på dom 8 senaste matcherna. Jiangsu har 15 poäng i den formtabellen. Man gör färre mål än Beijing (23 mot 39) men släpper istället in färre mål. 15 mål/16 matcher. Beijing har 25/16. Vill tillägga att Beijing Guoan vann borta i säsongens andra match med 2-1.

Beijing Guoan:

Beijing Guoan har varit obesegrade i dom 15 senaste matcherna och har 9 vinster, 6 oavgjorda och bara 1 förlust. Den förlusen kom i årets första match. Man har gjort mål i alla sina hemma matcher där man också har  släppt in ett baklängesmål i nästan samtliga av dom. I allafall i dom 8 senaste matcherna. Trots det så snittar man runt 2 mål eller mer och gjorde så i 10 raka matcher innan 1-1 matchen mot Shandong den 5e augusti.

Jiangsu Suning:

Om 13 av 16  liga matcher har gått över 2,5 mål för Beijing så har bara skett i 25 procent av fallen på bortaplan för Jiangsu Suning. Ett bortaspel som har gett 3 vinster, 2 oavgjorda och 3 förluster så här långt. Av lagets 23 gjorda mål så har 8 kommit på bortaplan där även 9 av lagets 15 baklängesmål har infallit,

Inbördes möten: 

För att hålla oss till relevanta resultat så har man möts en gång denna säsongen och då vann Bejing borta med 2-1.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅  Peking Guoan snittar 2,78 mål framåt på hemmaplan och släpper in 1.67.

✅  Jiangsu Suning snittar 1 mål framåt på bortaplan där man även släpper in minst 1 mål bakåt.

⚠ Peking Guoan har bara hållit nollan 1 av 9 hemma matcher.

Speltips:  Beijing Guoan Asian -1

Odds:1.84

Spelstopp: 13.35

Spelbolag:https://5spades.com/888-Sport

Tipsa om Spelförslag: Beijing Guoan vs Jiangsu Suning 10/8 “1.84 är taget” till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Spelpaus och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades