Spelförslag: Beijing Guoan vs Jiangsu Suning 10/8 “1.84 är taget”

MATCHEN:

Jag värmer upp fredagen med att kolla in ett Asian -1 spel till 1.84 gånger pengarna då jag anser att Beijing Guoan målfyrverkeri är en klass för sig med 2.78 mål framåt per hemma match. Likaså deras förmåga att spela över 2,5 och 3,5 mål inför sin publik. Det har man nämligen gjort i 78 respektive 67 procent av sina 9 hemma matcher. Där man även är obsegrade hittills. Pengarna tillbaka på uddamåls seger och hela vinsten om man vinner med 2 mål eller fler spelas,

Mitt Spreadsheet 27e Juli vs 27e Augusti:

En sammanfattning av tabellen och lagen:

Beijing Guoan är säsongens bästa lag för tillfället men jagas av lagen bakom. Det skiljer exempelvis bara 5 poäng mellan dom och Jiangsu Suning som man möter idag. Man är tillsammans med Guangzhou ligans bästa hemmalag och är det laget som har öst in mest mål hittills. 39 mål och är ensam på den tronen av att ha spelat över 2,5 mål i 13 av 16 liga matcher den här säsongen. Man har även bäst form för dagen med 18 poäng på dom 8 senaste matcherna. Jiangsu har 15 poäng i den formtabellen. Man gör färre mål än Beijing (23 mot 39) men släpper istället in färre mål. 15 mål/16 matcher. Beijing har 25/16. Vill tillägga att Beijing Guoan vann borta i säsongens andra match med 2-1.

Beijing Guoan:

Beijing Guoan har varit obesegrade i dom 15 senaste matcherna och har 9 vinster, 6 oavgjorda och bara 1 förlust. Den förlusen kom i årets första match. Man har gjort mål i alla sina hemma matcher där man också har  släppt in ett baklängesmål i nästan samtliga av dom. I allafall i dom 8 senaste matcherna. Trots det så snittar man runt 2 mål eller mer och gjorde så i 10 raka matcher innan 1-1 matchen mot Shandong den 5e augusti.

Jiangsu Suning:

Om 13 av 16  liga matcher har gått över 2,5 mål för Beijing så har bara skett i 25 procent av fallen på bortaplan för Jiangsu Suning. Ett bortaspel som har gett 3 vinster, 2 oavgjorda och 3 förluster så här långt. Av lagets 23 gjorda mål så har 8 kommit på bortaplan där även 9 av lagets 15 baklängesmål har infallit,

Inbördes möten: 

För att hålla oss till relevanta resultat så har man möts en gång denna säsongen och då vann Bejing borta med 2-1.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅  Peking Guoan snittar 2,78 mål framåt på hemmaplan och släpper in 1.67.

✅  Jiangsu Suning snittar 1 mål framåt på bortaplan där man även släpper in minst 1 mål bakåt.

⚠ Peking Guoan har bara hållit nollan 1 av 9 hemma matcher.

Speltips:  Beijing Guoan Asian -1

Odds:1.84

Spelstopp: 13.35

Spelbolag:https://5spades.com/888-Sport

En tanke om “Spelförslag: Beijing Guoan vs Jiangsu Suning 10/8 “1.84 är taget”

  1. Kenny says:

    Hemmaseger och en stor dominans från Peking. Ända felet man gjorde va ett självmål som ledde till 2-1 men kunde rädda upp det med ett 3-1 mål några minuter senare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.